Oana Roman nu regretă despărțirea de Marius Elisei: „În momentul în care ieși dintr-o relație toxică…”

.

Oana Roman spune că nu se teme de singurătate și crede că relația cu Marius Elisei a fost una toxică. Ba mai multă, vedeta dă de înțeles că regretă că nu a luat o decizie decisivă de-a lungul acestor ani.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei în septembrie, după ce și-au mai dat câteva șanse pe parcursul acestui an. Acum, fostul ei soț are o nouă relație. Ba mai mult, s-a mutat împreună cu noua iubită.

Care este marele regret al Oanei Roman

Oana Roman își ține la curent admiratorii cu lucrurile care se petrec în viața ei personală. Acum nu a mai putut să tacă și a dat cărțile pe față. „Vreau să vorbesc despre un subiect, am mai vorbit despre asta și uite, poate că fetele astea care mi-au scris nu au văzut atunci. Multe fete îmi scriu: “Dar nu ți-e frică de singurătate?”. Ei bine, nu! Pentru că în momentul în care ieși dintr-o relație toxică și abuzivă, singurul lucru pe care ți-l dorești este singurătatea și liniștea.

Ele (n.r. fetele care au întrebat-o dacă îi este frică de singurătate) îmi spun că le este frică să nu rămână singure și atunci acceptă și suportă cumva o situație foarte dificilă în cuplu, lucru pe care l-am făcut și eu foarte mulți ani și pot să spun că regret”, mărturisește Oana Roman, în mediul online.

Citeşte și: Mioara Roman, internată la spitalul Floreasca! Ce spune Oana: „Am căzut mental. Situația nu e roz”

Citeşte și: Oana Roman a decis să își ducă fiica la psiholog: „Este foarte afectată emoțional” / Video

„Nu trebuie să acceptați sau să va complaceți într-o situație de genul ăsta din frica de singurătate”

Vedeta spune că liniștea și împlinirea contează mai mult decât orice altceva și că e de preferat să fii singură o perioadă ca să te regăsești. „Nu trebuie să acceptați sau să va complaceți într-o situație de genul ăsta din frica de singurătate. Recunosc că am avut și eu sentimentul ăsta, dar până la urmă mi-am dat seama că liniștea și împlinirea mea nu se vor putea regăsi și că prefer să fiu singură măcar o perioadă ca să pot să îmi revin”, a mai spus Oana Roman.

Citeşte și: Când s-au despărțit, de fapt, Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta rupe tăcerea după ce fostul soț și-a refăcut viața personală

Citeşte și: Oana Roman, mesaj îndurerat despre Mioara Roman: „Mă rupe la propriu să o văd așa”

Marius Elisei are planuri mari cu noua iubită

Marius Elisei s-a mutat cu iubita și nu exclude ca pe viitor să devină din nou tată. “Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine. Da (n.r. s-au mutat împreună), nu mai e pe timpul ăla, stai să mai treacă… Dacă simțim un lucru, noi îl facem.

Nu trebuie să așteptăm nu știu câte zile sau luni, sau ani ca să vedem dacă e ok sau nu. Care e problema? Până în momentul de față nu s-a întâmplat nimic încât să ne supărăm unul pe celălalt, nu suntem scandalagii. Sănătoși să fim, ce o vrea Dumnezeu de aici încolo”, a mărturisit Marius Elisei, la o emisiune TV.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton