Oana Roman, mesaj îndurerat despre Mioara Roman: „Mă rupe la propriu să o văd așa”

.

Mioara Roman este internată într-un centru pentru vârstnici, unde beneficiază de îngrijire specializată pentru afecțiunile de care suferă. În mod regulat, Mioara este vizitată de fiica cea mică, Oana Roman, care a transmis un mesaj îndurerat în mediul online, înaintea celei mai recente vizite.

În urmă cu mai mulți ani, Mioara Roman a fost diagnosticată cu boala Parkinson, afecțiune caracterizată prin distrugerea neuronilor producători de dopamină, un neurotransmițător extrem de important în realizarea mișcărilor. Pentru ca mama ei să aibă parte de cea mai bună îngrijire, Oana Roman a decis să o interneze într-un centru pentru vârstnici unde beneficiază de tratament de specialitate.

Oana Roman, mesaj îndurerat despre Mioara Roman: „Efectiv se sfâșie sufletul în mine”

În prezent, boala Parkinson, de care suferă Mioara Roman, nu poate fi vindecată, însă sunt disponibile mai multe terapii pentru întârzierea apariției simptomelor motorii, precum și pentru ameliorarea acestora, odată ce au apărut. Înaintea uneia dintre vizitele regulate pe care i le face mamei sale, Oana Roman a transmis un mesaj îndurerat pe rețelele sociale.

Citește și: Ce mesaje a primit Oana Roman de la Selly? „I-a fost greu tare să scrie. M-am amuzat”

„Trebuie să ies din casă. Nu mă sperie căldura, dar recunosc că îmi este îngrozitor de greu uneori să mă duc să o văd pe mama. Efectiv se sfâșie sufletul în mine, deși este stabilă și extrem de bine îngrijită. Deși când stau cu ea de vorbă râde și se simte bine, mă rupe la propriu să o văd așa. Îmi lipsesc discuțiile cu ea. Acum doar eu vorbesc. Îmi răspunde, dar nu mai este ce a fost. E atât de greu încât uneori plec de la ea și mă prăbușesc de durere în mașină”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman are poprire pe pensie

În timpul căsniciei cu tatăl Oanei, Petre Roman, Mioara a locuit într-o vilă de protocol. Pentru aceasta, Mioara are de achitat către RA-APPS restanțe de chirie și întreținere a imobilului de 300.000 de euro. „Mama are și acum poprire ½ din pensie, restanța totală fiind de 300.000 de euro. Cu privire la moștenirea primită de la mătușa mea, momentan sunt înregistrate pe rolul instanțelor de judecată mai multe dosare. Unele nesoluționate definitiv, încă. Am speranța la o soluționare favorabilă”, a declarat Oana Roman în iulie 2023, pentru Playtech.

Citește și: Catinca Roman, dezvăluiri despre relația dintre Mioara și Petre Roman: „Certuri, o tensiune permanentă în casă”

Mioara și Petre Roman a format un cuplu între anii 1974 și 2005. Din 2005, politicianul formează un cuplu cu solista Silvia Chifiriuc, alături de care are un fiu, Petrus. La rândul ei, Mioara mai are o fiică, pe designerul Catinca Roman, din primul mariaj cu fostul sportiv și antrenor de scrimă Iosif Zilahy, care s-a stins din viață în septembrie 2022, la 90 de ani.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton