Oana Roman, într-o ipostază inedită la nunta Andei Adam. Imagini cu vedeta de la evenimentul fastuos

.

Sâmbătă seară a avut loc unul dintre cele mai fastuoase evenimente ale anului 2024: nunta Andei Adam cu partenerul ei româno-francez, Yosif Mohaci. Printre invitați s-a numărat și Oana Roman, care a avut parte de o apariție spectaculoasă, dezvăluindu-și noua siluetă obținută după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce ținută a purtat vedeta la eveniment?

Oana Roman, într-o ipostază inedită la nunta Andei Adam

Oana Roman a fost una dintre vedetele care au strălucit la nunta Andei Adam. Ea a purtat o rochie purpurie, culoare asociată cu aristocrația, și și-a accesorizat ținuta cu extensii de păr care i-au conferit o coadă lungă și bogată, adăugând un plus de eleganță look-ului său. Apariția sa a fost apreciată de toți cei prezenți, vedeta pozându-se alături de dansatoare pe picioroange și imortalizând momentele speciale de la eveniment.

Citeşte şi: Selly, despre Oana Roman: „Demagoagă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă” / Video

Citeşte şi: Ce ținute au purtat vedetele la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody. Bella Santiago, Nico și Oana Roman, printre cei 200 de invitați

Oana Roman a participat la nuntă însoțită de fiica ei, Isabela, încercând să o obișnuiască treptat cu lumea bună și posibilitatea de a deveni influencer, asemeni ei. Pe rețelele de socializare, fiica lui Petre Roman a publicat imagini de la eveniment, arătându-le urmăritorilor săi cât de bine s-a simțit și cât de spectaculos a fost totul.

Cum a slăbit Oana Roman 20 de kilograme

Noua siluetă a Oanei Roman a fost un subiect intens discutat în media. De-a lungul timpului, au circulat numeroase speculații potrivit cărora vedeta ar fi apelat la operații de micșorare a stomacului pentru a pierde în greutate. Iar pentru că a decis să pună capăt acestor zvonuri, vedeta a dezvăluit metodele prin care a reușit să slăbească 20 de kilograme.

Eu o să vorbesc despre un subiect destul de controversat. Această modă din România a celor care își taie stomacul, toată lumea face operația asta, că au 10 sau 15 kilograme în plus. Mie mi se pare că este periculos, am înțeles că slăbești peste noapte. Eu am fost acuzată că am făcut această operație ca să slăbesc, totuși, eu am slăbit, și nu am terminat încă, într-un an și jumătate”, a explicat Oana Roman, potrivit libertatea.ro.

Oana Roman a mărturisit că ceaiurile și procedurile de slăbire non-invazive au jucat un rol esențial în transformarea sa fizică.

Fac ce am făcut și până acum, proceduri, fasting, ceai, înlocuiesc seara o masă cu o băutură care mă ajută să nu îmi fie foame și continui pe drumul acesta, așa, cât de mult se poate. M-am obișnuit așa. A devenit un mod de viață, dacă vrei, nu îl mai simt ca pe un efort. M-am obișnuit așa după doi ani jumătate. În kilograme nu am slăbit enorm, sunt aproape 20, cred. Dar am slăbit foarte mult în centimetri de la procedurile pe care le-am făcut”, a adăugat Oana Roman pe contul ei de socializare, conform sursei menţionate anterior.

Anda Adam, rochie de mireasă de 25 de kilograme

Nunta Andei Adam cu Yosif Mohaci a fost un eveniment de vis, care a întrecut orice așteptare. Anda și Yosif s-au căsătorit civil anul trecut, în preajma sărbătorilor de iarnă, într-un cadru restrâns. Ceremonia religioasă și petrecerea au avut loc acum, într-un eveniment fastuos la București.

Anda Adam a atras toate privirile cu o rochie de prințesă decorată cu pietre prețioase și având o greutate impresionantă de 25 de kilograme. Vedeta a purtat și o coroană cu strass-uri, completându-și look-ul regal. Mirele, Yosif Mohaci, a ales o ținută elegantă formată din sacou alb, pantaloni negri, cămașă albă și papion negru.

Citeşte şi: Anda Adam, rochie de 20 kilograme la nunta cu Yosif Mohaci. Artista a ales aranjamente florale de 50.000 euro

Ceremonia religioasă a avut loc la mânăstirea Cașin, iar după slujbă, invitații au fost transportați la restaurant cu un autobuz de lux, unde au fost întâmpinați cu un meniu româno-franțuzesc. Petrecerea a fost animată de numeroși artiști și dansatori, iar Anda a intrat în sală în pași de dans, însoțită de instrumentiști antemergători.

Decorul de la nunta Andei Adam cu Yosif Mohaci a costat zeci de mii de euro

Anda Adam și Yosif Mohaci au investit considerabil în organizarea nunții. Numai pentru flori și decoruri au cheltuit 30.000 de euro, iar ținutele de nuntă au fost la fel de costisitoare. Anda a impresionat cu o intrare spectaculoasă la biserică într-un Jeep, în timp ce Yosif a sosit cu un Limo Bus Party. Cererea în căsătorie a fost la fel de grandioasă, fiind orchestrată în detaliu de Yosif, pentru a se ridica la nivelul așteptărilor vedetei.

Nunta a fost plină de momente memorabile, iar Oana Roman a fost unul dintre invitații care au contribuit la atmosfera de sărbătoare. Alături de fiica sa, Isabela, Oana a fost o prezență fermecătoare și a arătat că este într-o formă de invidiat.

Sursa foto: Instagram

Vezi pe Libertatea subiectele la matematica Bacalaureat 2024 si subiectele la istorie la BAC 2024!

Urmăreste pe Libertatea rezolvarea subiectelor la matematică Bacalaureat 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton