Oana Roman, îngrijorată pentru fiica ei, Isabela. „Face febră, dar nu știm de la ce”

.

Oana Roman are o fiică, Isabela Maria, în vârstă de 9 ani, din fostul mariaj cu Marius Elisei. Isabela se confruntă de câteva zile cu febră, motiv pentru care Oana a decis să meargă cu ea la medic, pentru un set de analize.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar în februarie 2021 și s-au împăcat în vara aceluiași an. În februarie 2023 s-au despărțit definitiv. La acea vreme, Oana l-a acuzat pe Marius că nu petrece timp cu fiica lor, deși Isabela își dorește acest lucru.

Oana Roman, cu fiica la spital. „A stat foarte mult la soare, a fost foarte cald”

„Isa face febră, dar nu știm de la ce. Nu are niciun simptom, de niciun fel, doar febră. Prima dată am zis că e o insolație, dar problema e că a făcut și azi febră, și dimineață și după-masă. Eu sunt ok. Ori e o insolație, ori a făcut o indigestie, ceva urinar, nu știu…”, a declarat Oana Roman, în emisiunea „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.

„Nu îi curge nasul, nu are dureri de cap, nu are probleme digestive, nu are nimic în gât. Am controlat-o peste tot și nu are niciun alt simptom, de niciun fel, și nici noi. Doar face febră. Punct. Este de undeva, dar trebuie să vedem de unde. Mâine dimineață mă duc cu ea la spital, pentru a-i lua niște analize. A stat foarte mult la soare, a fost foarte cald”, a mai explicat Oana Roman.

Citește și: Catinca Roman, dezvăluiri despre relația dintre Mioara și Petre Roman: „Certuri, o tensiune permanentă în casă”

„Trebuie să mă duc mâine cu ea la doctor, totuși să-i luăm niște analize. Trebuie să treacă 24 de ore de la prima febră pentru ca analizele să fie revelatoare. În seara asta se fac 24 de ore. Ea e un pic apatică când face febră”, a încheiat Oana Roman.

După ultima separare, Oana Roman și Marius Elisei și-au aruncat cuvinte grele unul altuia, Oana acuzându-l pe Marius că nu se implică în viața fiicei lor, iar Marius spunând că Oana nu merită să fie soție și mamă.

Oana Roman și Marius Elisei, replici dure după despărțire

„Ai promis să te vezi cu Isa. Te sună de azi dimineață în continuu și nu răspunzi. Felicitări! Ți-ai bătut joc de Isa, te-a așteptat ieri toată ziua, nici măcar nu ai răspuns la telefon. Te-am sunat de nu știu câte ori și tu spui că te bufnește râsul la declarațiile mele. Să-ți fie rușine, Isa nu merită așa bătaie de joc. Nu ți-ai văzut copilul de peste trei săptămâni. Te sună, îți spune că vrea să te vadă. Este inadmisibil să te porți în felul ăsta cu ea. Ea nu are nicio vină, este copilul tău și te iubește. De ce-ți bați joc de ea? E așa greu să te vezi cu ea măcar o oră? Nu să plătești, nu s-o duci dimineață la 7 la școală. Doar s-o vezi, să petreci timp cu ea! Cât de greu poate fi?”, i-a scris Oana Roman lui Marius Elisei.

Citește și: Catinca și Oana Roman, războiul declarațiilor. Surorile nu se iartă. „Nu plătește nimic pentru mama din banii ei”

La aceste mesaje, Marius Elisei a răspuns public, într-un mod foarte dur, spunându-i Oanei că nu merita să fie soție și mamă și că ar trebui să-i mulțumească pentru că a „luat-o grasă și a lăsat-o slabă”.

„Te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, a replicat Marius Elisei.

Marius Elisei: „Te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai”

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai. Nu meriți nimic, absolut nimic, la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a mai declarat Marius Elisei, pe Instagram.

Citește și: Oana Roman, apariție surprinzătoare la un eveniment: „Am investit ceva în schimbarea garderobei” / Exclusiv

„Un adevărat gentleman educat, inteligent și plin de bun-simț. Ceri să-ți mulțumesc pentru că am avut voință și determinare să arăt așa azi? Bine. Îți mulțumesc”, a răspuns Oana Roman.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton