Oana Roman îl pune la zid pe Marius Elisei. Cu ce a supărat-o. „Nu mai merită titulatura de părinte”

.

Oana Roman îi aduce din nou acuzații lui Marius Elisei. De această dată, subiectul principal este fiica lor, Isa, în creștearea căruia bărbatul nu s-ar mai implica de când și-au separat definitiv drumurile.

Oana Roman spune despre Isa că urmează diferite activități, ba mai mult că merge și la psiholog, iar ea e nevoită să o însoțească tot timpul, pentru că nu o ajută nimeni cu drumurile. Fiica lui Petre Roman crede că Marius Elisei nu merită titulatura de părinte.

Oana Roman, despre Marius Elisei: „Nu se implică în niciun fel în creșterea propriului copil”

„Isa are luni sau marți oră la psiholog și miercuri oră de pictură, ambele în oraș și ambele la ora 16:30. E groaznic să vin din Pipera în oraș și apoi acasă la orele astea. În lipsa totală de ajutor din partea unui părinte, care e ca și cum nu ar exista deloc.

Și care nu se interesează și nu se implică în niciun fel în creșterea propriului copil… Și care nu mai merită titulatura de părinte, prefer să găsesc un șofer care să mă ajute cu drumurile astea că simt că mă lasă nervii în trafic”, a mărturisit Oana Roman, pe o rețea de socializare.

„Nimeni și nimic nu trebuie să fie vreodată deasupra copilului tău. Eu am trăit asta, știu cât de dureros e să vezi cum un părinte dispare”

Vedeta recunoaște că știe cum e să fii abandonată și nu își dorește ca fiica ei să cunoască acest sentiment. „Bine, sunt alții care își părăsesc 4,5 copii, nu unul. Ar trebui să mulțumesc că eu am doar un copil de crescut că sunt femei care au mai mulți. Trebuie să am grijă și de sufletele noastre, mai ales al Isei pentru că ea nu are pe nimeni pe lume în afară de mine. La propriu. O să ziceți că sunt frustrată. Da, sunt. Pentru că niciun copil pe lumea asta nu merită să fie abandonat de un părinte.

Niciun om care nu își iubește, își neglijează și abandonează un copil nu merită să fie părinte pentru că dacă poți trăi fără să îți pese de copilul tău, nu meriți nimic. Pentră că nimeni și nimic nu trebuie să fie vreodată deasupra copilului tău. Eu am trăit asta, știu cum e și știu cât de dureros e să vezi cum un părinte dispare deodată”, a mai spus vedeta pe Instagram.

Citeşte și: Oana Roman, noi reproșuri la adresa fostului soț, Marius Elisei: „Nu a plătit niciodată pensia alimentară” / Video

Citeşte și: Ioana Ginghină, despre problemele pe care le-a întâmpinat cu fiica sa: „Am încercat să o protejez”

Citeşte și: Ce a făcut Florin Ristei cu banii pe care i-a câștigat cu trupa Amicii. „Am avut mare succes. Mama lui l-a sfătuit bine”

Citeşte și: Goldie Hawn și-a înșelat soțul cu Warren Beatty și a avut mai multe aventuri: „Era întotdeauna pregătită să se distreze”

Oana Roman spune despre Marius Elisei că nu plătește pensie alimentară

Oana Roman l-a acuzat de curând pe fostul ei soț că nu plătește pensie alimentară. „Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta”, a mărturisit vedeta, la Prima TV. „Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede. Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, a precizat Oana Roman, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton