Oana Roman, apariție surprinzătoare la un eveniment: „Am investit ceva în schimbarea garderobei” / Exclusiv

.

Oana Roman (47 ani) și-a schimbat total imaginea, dar și stilul vestimentar și întoarce toate capetele la evenimentele mondene. Vedeta a reușit să ajungă la silueta dorită cu ajutorul postului intermitent, apoi hainele din dressing au fost înlocuite de altele.

Chiar dacă a trebuit să facă o investiție, Oana e mulțumită de rezultate. Schimbările nu se opresc, însă, aici, pentru că vedeta promite ceva surprinzător.

Oana Roman: „Hainele vechi pe care le aveam le-am reciclat”

„Am investit ceva în schimbarea garderobei. Hainele vechi pe care le aveam le-am reciclat, adică le-am dat pe grupurile de haine. Și cu ce bani am obținut, puțini, că nu le-am vândut scump, am adunat banii și mi-am cumpărat altele. Multe tot de pe grupuri”, a mărturisit Oana Roman pentru UNICA.RO.

“Cred că cel mai mult am dat pe bijuterii. Dacă tot investim ceva, măcar să o facem în bijuteriile de calitate, pentru că alea rămân”, mai spune Oana.

Citeşte și: Oana Roman a învins moartea. Marius Elisei i-a fost aproape. „Este ziua în care m-am născut a doua oră”

Citeşte și: Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Este foarte fragilă” / Video

Vedeta pune pe roate o afacere

Fiica lui Petre Roman are planuri mari pentru perioada următoare. „Mă gândesc la o afacere, am un proiect în plan, dar nu vreau să dau mai multe detalii înainte, pentru că nu îmi place. Va fi ceva surprinzător”, precizează ea.

Oana Roman nu mănâncă în prima parte a zilei

Vedeta și-a schimbat radical stilul de viață și a adoptat postul postul intermitent, pe care îl respectă cu regularitate de doi ani de zile.

„Țin post intermitent de doi ani ani și jumătate deja, acesta este regimul meu. Nu mănânc micul dejun, mănânc prânzul și seara, în 80% dintre cazuri, înlocuiesc cina cu o băutură proteică, un shake care are puține calorii, dar multe proieine și atunci mă ajută să înlocuiesc o masă și să nu îmi fie foame.

În prima parte a zilei în care nu mănânc, doar beau cafea, beau și un ceai care mă ajută să am energie și să nu cad pe jos. M-am obișnuit așa și îmi e foarte bine”, susține fosta prezentatoare.

Citeşte și: Oana Roman, despre motivul separării de Marius Elisei: „El niciodată nu a înțeles că eu nu i-am greșit”/ VIDEO

Citeşte și: Oana Roman încă suferă după divorțul părinților ei, Mioara și Petre: „E o durere care nu se va șterge niciodată”. Mesajul pentru fiica sa

Oana Roman a ales pentru fiica sa învățământul de stat

Motive de mândrie are Oana și din partea fiicei ei, Isa are talent la pictură și o pasiune pentru gătit. Chiar dacă a ales o școală de stat pentru ea, Oana are convingerea că a făcut o alegere bună.

„Isa e la o școală de stat, foarte ok. A nimerit la o învățătoare extraordinar de mișto și merge la privat la After.

Pictează foarte frumos, îi place să facă sport, adoră înotul. Îi place să și gătească foarte mult, are o pasiune, pentru că a învățat de la tatăl ei, s-a tot uitat la el, și gătește extraordinar de bine pentru vârsta ei. Ideea e că ea singură va alege ce vrea să facă, eu doar o voi încuraja și o voi susține pe drumul pe care și-l va alege”, spune Oana Roman.

Ce o surprinde pe litoral

Mama și fiica fac acum planuri de vacanță, deși au mai vizitat de două ori marea. Oana a observat că prețurile de pe litoralul românesc le depășesc, în anumite locurile, pe cele de pe Coasta de Azur. „Am fost la mare de două ori deja și plecăm iarăși pe 13, că am de prezentat un eveniment în Mamaia. Și atunci dacă tot plecăm, probabil că o să mai rămânem încă patru, cinci zile”, ne-a mărturisit Oana Roman la evenimentul Sabon.

Oana Roman, apariție surprinzătoare la un eveniment: „Am investit ceva în schimbarea garderobei” / Exclusiv
Oana Roman, la eveniment

„Sunt o privilegiată, pentru că eu mă duc la prieteni, am foarte mulți prieteni care au hoteluri, plajă. Știu clar unde mă duc de fiecare dată. Dar oricum e foarte scump. Poate mai scump decât pe Coasta de Azur în anumite locuri, ceea ce e o aberație totală”, mai spune ea.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton