Oana Roman a decis să își ducă fiica la psiholog: „Este foarte afectată emoțional” / Video

.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv la începutul lunii septembrie, iar bărbatul chiar și-a refăcut viața sentimentală. Acum, fiica lui Petre Roman spune că fata lor, Isabela, merge la psiholog din cauza faptului că tatăl ei lipsește total din viața sa, iar acest lucru o afectează foarte mult.

După ce a anunțat public că a întâlnit o femeie care îl face fericit, Oana îl acuză pe fostul ei soț că a dispărut din viața Isabelei, căreia nici nu i-ar plăti pensia alimentară stabilită.

Oana Roman o duce pe Isabela la psiholog

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă. Mama ei, Mioara Roman, a fost internată în spital, iar vedeta și-a rugat fanii să se roage pentru sănătatea celei care i-a dat viață și, pe deasupra, trebuie să se descurce cu tot ceea ce ține de fiica sa. Asta pentru că, potrivit fiicei lui Petre Roman, Marius Elisei a dispărut din viața Isabelei.

Astfel că, aceasta a decis să o ducă pe fata ei la câteva ședințe de terapie pentru a se asigura că Isabela trece cu bine peste aceste momente.

„Acum trebuie să iau niște medicamente pentru mama și să mă duc din nou la spital să i le duc, apoi mă întorc în Pipera, o iau pe Isa de la școală și apoi o duc să facă o primă ședință cu o doamnă psiholog cu care va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui ei din viața ei”, a spus Oana Roman pe Instagram, luni după-amiază.

Citește și: Oana Roman, noi reproșuri la adresa fostului soț, Marius Elisei: „Nu a plătit niciodată pensia alimentară” / Video

Citește și: Marius Elisei își dorește să devină din nou tată, după despărțirea de Oana Roman. Cum l-a cucerit actuala iubită

Aceasta a explicat că a ales să își ducă fiica la un psiholog pentru că fetița are nevoie să vorbească cu cineva despre momentele dificile prin care trece.

„Astăzi Isa va avea prima ședință cu o doamnă psiholog care este mai mult o prietenă a copiilor, o doamnă care face un tip de terapie foarte interactivă, în care copiii nu simt practic că lucrează cu un psiholog. Este o doamnă extraordinar de drăguță și Isa are mare nevoie să stea de vorbă cu cineva. Și astăzi va avea prima ședință cu ea”, a mai spus Oana Roman.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Marius Elisei a plecat în vacanță cu noua iubită

Între timp, Marius Elisei a decis să plece într-o scurtă vacanță cu noua lui iubită. Cei doi au mers la mare, unde s-au bucurat de timp petrecut împreună, departe de agitația orașului.

Bărbatul a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini de pe litoral, iar în fotografii apare cu cea care l-a cucerit la scurt timp de la despărțirea de Oana Roman.

Citește și: Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman: „Are nevoie de rugăciuni” / Video

Citește și: Când s-au despărțit, de fapt, Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta rupe tăcerea după ce fostul soț și-a refăcut viața personală

„Viața este atât de scurtă și weekendul trece atât de repede. Să ne respectăm și să ne prețuim. Un weekend minunat vă dorim”, a scris Marius Elisei pe rețeaua de socializare.

Într-o apariție în emisiune televizată, fostul soț al Oanei Roman a dezvăluit că noua lui parteneră este mai mare ca el și este cadru medical. Mai mult, acesta a precizat că femeia iubește copiii și deja a cunoscut-o pe Isabela.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Oana Roman

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton