Oana Radu: „Sunt supărată pe Marius Moga”. Ce spune cântăreața despre experiența de la „Vocea României”

.

Oana Radu nu mai ține legătura cu Marius Moga, în echipa căruia a concurat în primul sezon de „Vocea României”. Cântăreața l-a ales pe producător în favoarea tuturor celorlalți antrenori, respectiv Loredana Groza, Horia Brenciu și Smiley, care își întorseseră, la rândul lor, scaunele.

Invitată în podcastul „Vorba lu’ Jorge”, Oana Radu a vorbit, printre multe altele, și despre experiența de la „Vocea României”. Artista este de părere că, pentru a fi un câștigător, nu trebuie neapărat să câștigi. Oana este recunoscătoare pentru că a făcut parte din show și pentru oamenii pe care i-a cunoscut prin intermediul acestuia.

De ce nu mai ține Oana Radu legătura cu Marius Moga: „Poate a fost și vina mea”

Oana a fost unul dintre cei cinci concurenți din echipa lui Marius Moga din acel sezon care au cântat și în faza edițiilor live. Cu toate acestea, solista nu a ajuns în marea finală. Din echipa lui Marius Moga, Cristian Sanda a fost unul dintre cei patru finaliști. Primul sezon de „Vocea României” a fost câștigat de artistul Ștefan Stan, din echipa lui Smiley.

„Nu (n.red.: mai ține legătura cu Marius Moga). Sunt supărată pe Marius Moga pentru că după Vocea României, e o glumă că sunt supărată, eu mă așteptam să se întâmple ceva cu cariera mea. Așa am crezut. Cred că toți copiii care participam acolo speram că poate ne-o vedea cineva și ne bagă în seamă mai târziu. Nu s-a întâmplat așa”, a început Oana Radu, în podcastul lui Jorge.

Citește și: De ce s-au despărțit Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Treaba asta m-a cam dărâmat” / Video

Citește și: Oana Radu, tratată de medicul lui Celine Dion și al lui Al Pacino pentru chisturile pe corzile vocale. Verdictul primit

Citește și: Oana Radu, despre drama din copilărie care i-a marcat viața: „Ne-a părăsit când aveam trei săptămâni!”

Oana Radu: „Am o satisfacție așa mare că toți ăștia care au câștigat sunt mai necunoscuți ca mine”

Poate a fost și vina mea. N-am fost poate suficient de insistentă sau poate n-am fost suficient de, nu știu, muncitoare atunci. Dar am o satisfacție așa mare că toți ăștia care au câștigat sunt mai necunoscuți ca mine. Eu n-am câștigat și sunt fericită. E o glumă. Normal că n-am câștigat și sunt supărată, de ce nu m-ați votat, oameni buni?”, a mai declarat Oana Radu, pentru sursa citată.

Solista a încheiat clarificând că este recunoscătoare pentru experiența de la „Vocea României” și pentru oportunitățile care au urmat după aceasta. Totodată, Oana a încurajat ascultătorii podcastului să facă zi de zi un efort să privească partea plină a paharului, deși știe din experiența proprie că nu este deloc ușor.

În momentul participării la „Vocea României”, Oana Radu avea doar 17 ani. Vocea sa i-a cucerit deopotrivă pe jurați și pe telespectatori. Drept urmare, aceasta a fost numită „Adele de România”, atât datorită calităților vocale, cât și asemănării fizice.

Foto: Facebook; Instagram/Oana Radu; Marius Moga

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton