Oana Radu, schimbare radicală de look. „Kim Kardashian de România?” Ce și-a făcut artista

.

Oana Radu (28 de ani) a recurs la o schimbare notabilă de look cu care și-a uimit fanii. Cântăreața a renunțat la blondul pe care-l poartă de atâția ani și și-a vopsit părul într-o nuanță de șaten închis. În urmă cu câteva zile, Oana Radu anunța pe rețeaua TikTok că și-a tuns singură bretonul, iar acum a apelat la ajutorul experților în coafură pentru a reveni la culoarea părului ei natural.

Mi-am făcut breton, nu s-a întâmplat pentru că am vrut, s-a întâmplat pentru că m-am tuns singură în baie în timp ce urmăream un tutorial de pe Tik-Tok. Îmi pare rău că nu am și filmat ca să vedeți rezultatul pentru că acesta este un breton corectat de o profesionistă.

Problema este că eu am intrat cam mult și mi-am tuns mult din păr. Nu știu ce să fac, să revin la culoarea mea sau să rămân blondă – povestea Oana Radu, pe rețelele de socializare, înaintă ca schimbarea majoră de look să aibă loc.

Oana Radu a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu noua culoare a părului și, așa cum era de așteptat, a primit o mulțime de mesaje de laudă.

You Kidding me? Ești superbă! Mult mai faină. Wow!

Peruca? Sau chiar așa te-ai vopsit? Îți stă super așa!!!

Femme fatale!
Da, da! Îți sta mai bine șatenă! 

Wow, ești divină! ❤️Exact Kim Kardashian de România!

Wow! Looks amazing!

Vai! Cât de bine îți stă! – sunt câteva dintre multele mesaje de apreciere venite din partea fanilor.

Oana Radu a trecut în ultimii ani prin schimbări importante de look. Artista a avut probleme cu kilogramele, însă a reușit lupta împotriva lor, iar acum are o siluetă de invidiat.

Oana Radu, schimbare radicală de look.

Eram dependentă și iubeam mâncarea. Treaba asta se întâmplă și acum în mine. Este o luptă continuă. Cumva, stilul lui de viață (n.r. – al soțului, care este antrenor de fitness), care era super disciplinat, el fiind sportiv, m-a influențat, dar nu mi se părea că e bine. Ziceam: ‘Stai, e totul prea strict’. Mă plângeam la prieteni. (…) Dar în același timp oamenii îmi spuneau cât de bine arăt. Când a venit pandemia a fost problema, pentru că până atunci mai mâncam pe furiș când plecam de acasă. Când ne-am băgat în casă zic: ‚Ce fac, Doamne, unde mănânc?’. Și m-am dus în baie.

Este o dependență. Este un drog cu adevărat. Când îți scapă de sub control poți să ajungi rău. Am avut o dată 120 de kg și altă dată 104. Prima dată, ca să slăbesc, am ținut o dietă de pe net. Nu mâncam – povestea Oana Radu la începutul anului 2021, în emisiunea Vorbește Lumea.

Citeşte şi: Gimnasta Mirela Frâncu a fost victima unui atac armat. „Dormeam și ne-am trezit sub gloanțe!”

Citeşte şi: Dinu Maxer, dus „de mână” de soție să-și facă o intervenție estetică. „Am zis că sunt prea tânăr pentru așa ceva!”

Citeşte şi: Cătălin Măruță s-a programat la doctor pentru o operație. Ce a pățit prezentatorul TV: „Li se întâmplă doar sportivilor de performanță”

Citeşte şi: Misha și-a speriat fanii după ce a postat o poză în care apare cu fața roșie și umflată. „Desfigurată!” Ce a pățit artista

După ce a reușit să slăbească, cântăreața a vorbit în mediul online despre cât de dificilă a fost perioada în care era supraponderală.

ȘOCANT!! Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fustă scurtă etc. Deși făceam sport și țineam dietă, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita! (…) Știiiu, mai este muuult de muncă! Cum v-am mai spus, repet, nu voi avea poate niciodată picioare perfecte, dar serios?! Uitați-vă ce diferență colosală! (…)

Vă spun încă de pe acum că nu voi permite absolut deloc comentarii de la doamnele care nu fac prea multe eforturi pentru viețile dânselor, care mă vor jigni sau vor râde de felul în care am arătat. Este ușor să judeci, să ai păreri, atunci când nu muncești pentru visul tău! Este nevoie de mult curaj și de multă asumare să postezi astfel de poze! 🙏🏻 Mult succes în lupta cu celulita – a transmis Oana Radu, pe Instagram.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton