Oana Radu confirmă separarea de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Cum explică artista despărțirea

.

Oana Radu divorțează de soțul care a ajutat-o să slăbească. Artista a confirmat despărțirea de antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu după trei ani de mariaj, dar a ezitat să dea mai multe detalii despre separare. În ultimele săpămâni, semnele că nu mai formează un cuplu au fost mai mult decât evidente.

Oana Radu (29 de ani) s-a căsătorit civil cu Cătălin Dobrescu în anul 2020. Cei doi nu au ajuns, însă, și în fața altarului.

Oana Radu, despre despărțirea de Cătălin Dobrescu: „Am hotărât să o luăm pe drumuri separate”

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce.

Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a transmis Oana Radu în mediul online.

Oana Radu, primele semne că nu mai formează un cuplu cu Cătălin Dobrescu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu s-au mai afișat împreună în ultimele luni, iar artista a șters de pe rețelele sociale imaginile cu ea și cu soțul ei.

Deşi relaţia lor a trecut în trecut şi prin momente mai complicate, împreună au reuşit întotdeauna să găsească un numitor comun. Asta până acum.

„Lucrurile se țin destul de proaspete între noi, pentru că suntem două firi destul de piperate. Nu neapărat că ne certăm, însă ne contrazicem foarte mult. Toate discuțiile noastre sunt doar de la subiectul mâncare. ”De ce ai mâncat? De ce n-ai făcut cum trebuie antrenamentul? Câte zile vrei să mai mănânci? Câte mese interzise vrei?” (…) Mănânc și pe ascuns. El mă ceartă la ce vede”, mărturisea Oana Radu, într-o emisiune TV.

Citeşte și: Cum au arătat Andreea Esca și Alexandre Eram în ziua nunții, în anul 2000. Milionarul avea o altă relație când vedeta PRO TV l-a cucerit

Citeşte și: Brigitte, dezvăluiri rare despre viața cu Emmanuel Macron la Palatul Élysée. Motivul pentru care a amânat timp de 10 ani mariajul

Citeşte și: Cum a reușit Kate Middleton să îl câștige de partea ei pe Regele Charles. De ce a plâns Prințesa în ziua nunții cu William

Citeşte și: Secretele Ilincăi Vandici. Cum reușește să nu dea bani mulți pe haine și să țină la distanță energia negativă/ Exclusiv

Oana Radu, despre lupta cu kilogramele

Solista a dus ani la rând o luptă cu kilogramele în plus. Cu sprijinul soțului ei, antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, Oana Radu a ajuns să aibă o siluetă de invidiat.

„Eram dependentă și iubeam mâncarea. Treaba asta se întâmplă și acum în mine. Este o luptă continuă. Cumva, stilul lui de viață, care era super disciplinat, el fiind sportiv, m-a influențat, dar nu mi se părea că e bine. Ziceam: «Stai, e totul prea strict». Mă plângeam la prieteni.

Dar în același timp oamenii îmi spuneau cât de bine arăt. Când a venit pandemia a fost problema, pentru că până atunci mai mâncam pe furiș când plecam de acasă. Când ne-am băgat în casă zic: «Ce fac, Doamne, unde mănânc?». Și m-am dus în baie.
Este o dependență. Este un drog cu adevărat. Când îți scapă de sub control poți să ajungi rău. Am avut o dată 120 de kg și altă dată 104. Prima dată, ca să slăbesc, am ținut o dietă de pe net. Nu mâncam”, povestea Oana Radu, în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton