Oana Radu a confirmat noua relație. Cine este artistul cu care se iubește vedeta: „Nu am crezut niciodată că dragostea e așa frumoasă”

.

Oana Radu trăiește o poveste de dragoste ca-n filme, la scurt timp după divorțul dureros de Cătălin Dobrescu. După o căsătorie care a lăsat urme adânci în sufletul ei, artista și-a regăsit fericirea alături de un coleg de breaslă. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Oana Radu a oferit amănunte despre cum a suferit în mariajul cu fostul soţ, dar şi cum se bucură acum de povestea de dragoste din prezent.

Oana Radu a confirmat noua relație cu colegul de breaslă

În cadrul emisiunii de pe Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Oana Radu a confirmat că iubeşte din nou. Artista a dezvăluit că trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale şi a declarat că partenerul ei de viaţă este chiar un coleg de breaslă.

„Nu ştiu dacă m-aş mai grăbi la altar, adică nu ştiu dacă actele te fac fericit. Am găsit această persoană care întruneşte această calităţi, sunt cea mai fericită din viaţa mea şi nu am crezut niciodată că cineva te poate plăcea aşa cum eşti, fară să te persecute, fără să aibă vreun interes material. Nu suntem de aceeaşi vârstă. Ne-am cunoscut pentru că împărtăşim aceeaşi pasiune: muzica. Cântă şi el”, a spus Oana Radu, în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Cine este artistul cu care se iubește Oana Radu

În urmă cu puţin timp, Oana Radu și-a prezentat iubitul în fața fanilor chiar pe scenă, unde acesta i-a oferit un buchet impresionant de trandafiri roșii. Momentul a fost unul extrem de emoționant, artista rămânând fără cuvinte în fața gestului romantic. În plus, artista nu s-a sfiit să-și exprime afecțiunea, oferindu-i un sărut pasional în fața tuturor și imortalizând momentul pe rețelele sociale.

Se pare că noul partener al Oanei Radu este chiar toboşarul acesteia cu care cântă la evenimente. Pe numele lui, Şerban Balaban, este profund amorezat de vedetă, dovadă fiind în atenţiile pe care i le oferă.

Citeşte şi: Cătălin Dobrescu, declarații neașteptate despre presupusul nou iubit al Oanei Radu. „E rușine! A fost mâna mea dreaptă. A fost Iuda!”

Citeşte şi: Oana Radu a pierdut unul dintre procesele cu fostul soț. Cât trebuie să-i plătească lui Cătălin Dobrescu

Pe contul de Instagram al lui Șerban, apar imagini care arată că povestea lor de dragoste a început de ceva vreme, iar gesturile tandre nu lipsesc din relația lor. Într-una dintre postările recente, toboşarul i-a oferit artistei un buchet uriaș de trandafiri, gest apreciat nu doar de Oana Radu, ci și de mamele celor doi, care și-au arătat susținerea față de relația lor în comentarii.

Mariajul Oanei Radu comparat cu un lagăr de concentrare

În ciuda fericirii pe care o trăiește acum, Oana Radu nu a avut întotdeauna parte de o relație împlinită. După divorțul de Cătălin Dobrescu, artista a dezvăluit detalii șocante despre mariajul care s-a transformat într-un coșmar. Oana Radu a povestit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” cum viața alături de fostul soț a fost marcată de abuzuri psihologice și fizice, iar controlul pe care acesta îl exercita asupra ei devenise insuportabil.

Artista a comparat mariajul cu o închisoare, spunând că se simțea ca la „Auschwitz”, având parte de restricții drastice impuse de soțul ei.

Nu aveam voie să am în casă nici măcar sucuri fără zahăr, brânză sau orice alt aliment care nu era aprobat de domnul nutriționist”, a dezvăluit Oana Radu, arătând cum Cătălin Dobrescu îi controla viața până în cele mai mici detalii.

De asemenea, Oana Radu a recunoscut că suferă de mâncat compulsiv, iar stresul acumulat în timpul căsătoriei i-a agravat această problemă. Totuși, după divorț, artista nu s-a mai îngrășat din cauza stresului, ci din cauza bucuriei pentru că a scăpat din „închisoarea” în care trăia.

În emisiunea de la Kanal D, Oana Radu a povestit cum a început să facă terapie încă din al doilea an de căsnicie, realizând că are nevoie de ajutor pentru a face față situației.

După două săptămâni de relație, mi-am dat seama că mă aflu într-un loc din care nu mai pot să plec fără ajutor. Aveam nevoie de o putere să mă tragă de acolo”, a spus artista, mărturisind că terapia a fost singura ei salvare în fața abuzurilor.

Câţi bani câştiga fostul soţ, Cătălin Dobrescu, din concertele Oanei Radu

Controlul exercitat de Cătălin nu se limita doar la restricțiile alimentare. Oana a dezvăluit că fostul soț o domina prin frică și îi impunea să împartă banii câștigați din concerte, deși el nu avea nicio contribuție directă la cariera ei muzicală.

La sfârșitul concertelor eram obligată să împart banii jumi-juma cu el, când el doar conducea și răspundea la telefon”, a povestit Oana Radu, subliniind cât de toxică devenise relația lor.

Cu toate acestea, artista a dezvăluit că nu se mai teme de Cătălin Dobrescu. După patru ani de frică și abuzuri, artista a reușit să se elibereze și să își regăsească echilibrul.

Nu îmi mai este frică de el. Mi-a fost patru ani suficient de frică. Din toate punctele de vedere. Și fizic, și psihic, pentru că el mă domina prin frică”, a declarat Oana, arătând cât de mult a crescut și s-a vindecat după această experiență traumatizantă.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton