Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit religios. Decor de basm, într-o locație de vis, la nunta actorilor / Galerie foto

.

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit religios duminică, 2 iunie, și își trăiesc „visul unei nopți de vară”, așa cum și-au intitulat mult așteptata nuntă.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, nuntă cu tematica „Visul unei nopți de vară”

După trei ani de relație și la aproape două luni de când au spus „Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă, Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele la biserică. Petrecerea de nuntă are loc într-o seră în inima pădurii, în aceeași locație în care s-au căsătorit și Gina Pistol și Smiley, în urmă cu un an.

La eveniment au fost invitate aproape 160 de persoane cărora cei doi miri zâmbitori, emoționați și fericiți, alături de nașii lor, Anca Sigartău și Dragoș Pandele, le-au pregătit o seară plină de surprize muzicale și nu numai.

Oana Moșneagu, primele declarații în ziua nunții cu Vlad Gherman: “Este fix ce ne-am dorit!”

“Este fix ce ne-am dorit! Ne-am dorit o nuntă ca într-un vis al unei nopți de vară, printre copăcei, flori, într-un cadru ușor boem, cu o lumina presărată de căldură unor felinare, într-o mini-pădurice în inima pădurii, în care invitații noștri îmbrăcati în culori vii sau pastelate să “dănțuie” până dimineața. Și se întâmplă! Iar acum avem un singur regret. Că mâine ne vom trezi din acest vis care o să pară prea scurt pentru cât de frumos o să fi fost”, a declarat Oana Moșneagu, actriță în serialul „Lia – Soția soțului meu”, difuzat la Antena 1.

Vlad Gherman, pregătit să danseze la nuntă cât îl țin picioarele

Emoționat, Vlad Gherman a mărturisit că se simte ca într-o poveste în ziua nunții cu aleasa lui.

Am visat să fie exact așa cum este. În această locație, cu oamenii dragi nouă, dansând pe muzica noastra preferată și stând pe ringul de dans cât ne țin picioarele. Și avem în jurul nostru profesioniști, niște oameni minunați, de la organizatoarea nunții noastre, Ivona Nenu, Ivo Wedding Planner, care ne-a pavat tot drumul spre acest moment cu idei, liste, variante și desfășurătoare la minut, la Nicu Bocancea care a făcut magie cu decorul, dar și cu Orangeria creată de el care este cadrul perfect pentru noi. Povestea noastră se întâmplă, în sfârșit, actele ei, ca-ntr-o piesă de Shakespeare, sunt în plină desfășurare, iar noi încercăm să ne bucurăm de fiecare secundă din ea”, a declarat și mirele Vlad Gherman.

Drumul de la vis la realitate este asemeni unui puzzle palpitant, cu liste, propuneri, întâlniri, întrebări, variante, toate făcute pentru a desăvârși cadrul memorabil al unei povești de iubire care se transformă în familie. Mireasa a optat pentru o rochie spectaculoasă, pe care a accesorizat-o cu bijuterii simple, în timp ce Vlad a purtat un costum clasic, negru. Ulterior, după cununia religioasă, Oana Moșneagu a îmbrăcat a doua rochie de mireasă.

Conceptul în jurul căruia s-a realizat petrecerea a fost de inspirație shakespeare-iană, cei doi dorindu-și să trăiască „Visul unei nopți de vară” în ziua cea mare.

Nunta organizată de Ivona Nenu, cu decoruri semnate de Nicu Bocancea

„Nunta Oanei și a lui Vlad este în primul week-end de vară, într-o zi cu o căldură blândă, iar conceptul în jurul căruia am construit totul este unul ales de ei, cu inspirație shakespeare-iană, pornită din iubirea lor. Au spus la unison „Visul unei nopți de vară” și absolut tot ce a urmat s-a țesut ca să creeze această poveste frumoasă și suavă, desprinsă parcă din cărți. Odată tema stabilită, am avut grijă împreună ca în toate detaliile să se regăsească elemente care să marcheze visul unei nopți de vară și dorințele lor, de la invitația gândită ca o chemare la un spectacol de teatru în mai multe acte, până la locație, ținute, decoruri sau chiar barul de înghețată și candy bar-ul personalizat cu elemente de vară, ciupercuțe, flori.

Am făcut desfășurătorul până la ora 6 dimineața, iar Oana a comandat protecții pentru tocuri și balerini de schimb pentru invitate, ca să se asigure că nu există motiv ca ringul de dans să nu fie plin de nuntași până în zori. Parcursul pregătirilor a fost, așa cum le place Oanei și lui Vlad, actori de meserie, asemeni unui film de acțiune: cu start, stop, de la capăt, motor, acțiune, forward, uneori chiar fast forward. Adrenalină pură, cu note accentuate de romance. Doua leoaice perfectioniste, Oana si cu mine, Vlad tot timpul vesel, ei doi impreuna mereu pusi pe glume, o bucurie de drum parcurs împreună. Ne-am promis unii altora că vom da noroc cu shot-uri cu amaretto sour în ziua nunții, așa că „Amaretto, here we come!”, declara Ivona Nenu, cunoscută în industria evenimentelor ca Ivo Wedding Planner.

Aranjamentele florale au fost realizate de Nicu Bocancea, master florist internațional și co-fondator al Orangeriei Iris, iar decorul pare desprins din tablourile pictorilor iubitori de vară, cu construcții de crengi de care au fost atârnat felinare și elemente suave multicolore.

„Am accesorizat mesele cu decoruri din flori pastelate, de sezon și am adăugat detalii solare. Cu atenție la toate detaliile, gusturile, momentele și aspectele, întâlnirile cu Oana și Vlad s-au lăsat cu zâmbete, glume și multă veselie, în ton cu vara din visul lor”, a subliniat Nicu Bocancea, semnatarul decorurilor de la nunta proaspetei familii Gherman.

Înainte de ziua cea mare, în timp ce pregătirile erau în toi, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au fost invitați și la interviurile Fresh by Unica. Iată ce ne-au declarat:

Oana Moșneagu – la Fresh by Unica

Sursă foto: Photogenica și Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton