Oana Moșneagu și Vlad Gherman, experiențe noi în Filipine. Ce i-a dezamăgit. „Nu știu cum o fi în alte părți…”

.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au început anul în Filipine. Cei doi au făcut 26 de ore până la destinație, cu tot cu statul în aeroport, dar nu au regrete, pentru că distracția e pe măsură.

Printre alte lucruri încercate, Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au făcut curaj și au mers și cu scuterul în vacanță, deși despre partea asta de aventură circulă diferite legende în Filipine.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au testat limitele în Filipine

“Partea asta cu scuterul e una din părțile noastre preferate în această vacanță. Noroc cu Cristina Manea și Radu Cocoranu, că ne-au convins să încercăm să mergem așa, dacă intri pe net și citești despre mersul cu scuterul în Filipine te cam sperii, că traficul, că aglomerația, că tentativele de tâlhărie (că te dau jos de pe scuter în mers ca să îți fure ce ai la tine), accidentele, una peste alta nu te îmbie ce citești. Nu știu cum o fi în alte părți ale țării, dar în Palawan, El Nido, unde suntem noi acum, e vis.

Chiar dacă iubitul meu nu mai mersese niciodată înainte pe scuter. E superbă senzația de libertate, nu ne simțim în pericol niciodată și aglomerația nu e atât de mare. 2024, Cheers to new experiences!”, spune Oana Moșneagu, pe o rețea de socializare.

Ce eveniment neplăcut au întâmpinat

Cei doi au avut parte și de evenimente neplăcute în vacanță, care le-au dat planurile peste cap.

“Ieri trebuia să ajungem în Coron, altă insulă, dar firma care trebuia să ne asigure transportul cu feribotul, cu rezervări făcute acum ceva timp, ne-a anulat cursa. Și ne-a amânat pentru astăzi. Și astăzi am ajuns în port și era din nou anulată. Așa că ratăm Coron-ul, rămânem în El Nido până pe 9.

Ba mai mult, toate companiile de feriboturi au review-uri super proaste și e recomandat să îți iei zboruri interne, rezervate din timp, ca să ajungi din insulă în insulă. Noi nu am găsit zboruri disponibile, de asta alesesem feribotul. Și ne-am luat mare țeapă. Dar se mai întâmplă”, mai spune Oana Moșneagu.

Citeşte și: Michael Bolton, primele declarații după operația suferită pe creier. Diagnosticul crunt primit de la medici

Citeşte și: Cum a înăbușit Elena Ceaușescu idila dintre Zoia, fiica sa, și Petre Roman. Ce spune fostul premier despre povestea trăită

Citeşte și: Cum și-a pierdut Dorina Lazăr marea dragoste. Poveștile care au mistuit-o pe actriță dincolo de scenă

Citeşte și: Irina Shayk, sfaturi pentru un ten fără imperfecțiuni la 38 de ani. Câți copii are modelul

Vlad Gherman și Oana Moșneagu fac nuntă anul acesta

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu din august 2021 și s-au logodit după fix doi ani de relație, în august, anul trecut. Cei doi urmează să se căsătorească anul acesta, în iunie, iar nași le vor fi Anca Sigartău și soțul ei. „60% din nuntă este gata. Restul sunt mici detalii, importante de altfel, pe care o să le rezolvăm la anul, după ce ne întoarcem din vacanță”, a spus Vlad Gherman la Fresh by Unica.

Actorul a avut în trecut o relație cu Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman a cerut-o și pe Cristina de soție când aceasta avea 18 ani, dar nu au mai ajuns să facă marele pas, pentru că după 10 ani de relație s-au despărțit. În prezent, roșcata este fericită alături de actualul ei partener, Alexandru, de profesie medic stomatolog.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton