Oana Moșneagu și Vlad Gherman au stabilit data nunții. Ce locație au ales pentru petrecere: „Mi-a plăcut de am leșinat”

.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au stabilit data nunții și chiar au ales locația în care va avea loc petrecerea. Cei doi actori au precizat că vor avea o nuntă mică, cu puțini invitați și deja au o parte din detalii puse la punct.

În urmă cu câteva luni, Vlad a cerut-o de soție pe iubita sa, într-un cadru special – la finalul piesei „Îmblânzirea Scorpiei”, în care au jucat împreună. Momentul a fost surprins de camere, iar spectatorii au fost încântați de eveniment.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au stabilit data nunții

Oana Moșneagu (33 ani) și Vlad Gherman (30 ani) au făcut noi declarații cu privire la nunta lor, ce va avea loc în vara anului viitor. Aceștia au povestit că au angajat un wedding planner pentru a se asigura că nunta lor va ieși exact așa cum și-o doresc.

Oana și Vlad vor o nuntă cu maxim 150 de persoane, iar locația pe care au ales-o este una superbă, în apropiere de București. Deși își doreau să facă petrecerea într-un hambar, lucrurile s-au schimbat imediat ce au văzut o seră.

„Sunt foarte multe lucruri de făcut. E foarte greu, nu ne-am gândit de atunci. Avem wedding planner și ne salvează mult, dar avem de la biserică, la trupă, videograf, fotograf. Partea bună este că vom avea un număr micuț la nuntă, 100-150 de persoane. Am găsit o trupă, asta a fost cel mai greu, dar ne doream pe cineva să ne ridice invitații de la masă. Sunt bugete de la 5.000 euro și ajung la 20.000 de euro”, au povestit Oana Moșneagu și Vlad Gherman în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cât despre data nunții, cuplul a ales să se căsătorească pe 2 iunie 2024.

Citește și: Oana Moșneagu, dezvăluiri despre rochia de mireasă. Unde vor să facă nunta actrița și Vlad Gherman / Video

Citește și: Vlad Gherman, jefuit la Roma. Dezvăluirile făcute de Oana Moșneagu / Video

Citește și: Vlad Gherman, mesaj emoționant pentru Oana Moșneagu: „Suntem doi adulți la școală”

Citește și: Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, și-au ales nașii pentru nuntă. Unde va avea loc evenimentul

Locația care a cucerit-o imediat pe actriță

După Smiley și Gina Pistol, Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor fi următorul cuplu din showbiz-ul autohton care își vor face nunta într-o seră.

Astfel că, imediat ce au văzut locația, actorii și-au luat gândul de la hambarul în care spuneau că ar vrea să facă petrecerea.

„Voiam în hambar pentru că am vizionat mai multe tipuri de locație. Am găsit pe Instagram o oranjerie tip seră, mi-a plăcut de am leșinat și aia e. E pe lângă București, nu e departe. Gina Pistol și Smiley și-au făcut acolo nunta, a fost superb. Facem pe 2 iunie. Dacă e prea cald, putem lua în sistem de răcire”, au spus Oana Moșneagu și Vlad Gherman.

Cuplul a postat deja, pe rețelele de socializare, o imagine cu locația în care va avea loc petrecerea nunții.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton