Oana Monea, despre Marius Moise de la Insula Iubirii: „Pentru mine nu există omul ăsta” / Video

.

Mai este puțin până la marea finală Insula Iubirii când se va afla ce cupluri au rămas împreună și care sunt cele care au decis să plece separat din Thailanda. Cert este că ispita Oana Monea nu vrea să mai știe nimic de Marius Moise, cel cu care și-a petrecut cel mai mult timp în resort.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, ispita a vorbit despre sentimentele ei pentru Marius Moise și și-a rugat urmăritorii să nu îi mai pună întrebări legate de el.

Oana Monea, despre Marius Moise de la Insula Iubirii

Oana Monea a atras privirile tuturor concurenților încă din prima clipă în care a pășit pe insulă. Iar Marius Moise a pus rapid ochii pe frumoasa blondă care spune acum că nici nu vrea să mai audă de el.

Fanii emisiunii Insula Iubirii au fost curioși să afle dacă Oana mai ține legătura cu Marius după terminarea filmărilor. Aceasta a explicat că nu poate să dea foarte multe detalii întrucât nu are voie să spună nimic până la difuzarea ultimului episod.

„Momentan până la sfârșitul emisiunii, până când se termină emisiunea nu am voie să vorbesc absolut nimic, dar nu îmi mai puneți întrebări despre omul ăsta. Atât vreau să vă spun! Nu există pentru mine omul ăsta, dar o să vă povestesc dacă mai țin sau nu legătura cu el”, a afirmat Oana Monea pe InstaStory.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. Fermierul e divorțat, are o fiică și a stârnit controverse la Antena 1

Citește și: Cine este Claudia Florescu, iubita lui Bogdan Cîrlan de la “Insula Iubirii” 2023. „Am mari palpitații! Vrem să facem un copil!”

O altă persoană i-a scris Oanei Monea: „Se vedea atât de bine dezgustul tău pentru acel gen de bărbat ca Marius prin simpla mimică”.

Iar ispita nu a negat această afirmație: „Da, într-adevăr, sunt extrem de expresivă. Mă bucur că am reușit cât de cât în momentele potrivite sî mă abțin și să-mi controlez mimica feței. Însă oricum s-a văzut destul cît de „bine” m-am simțit în preajma anumitor persoane de acolo”.

Ce părere are ispita despre Marius Moise

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Monea a vorbit despre părerea pe care o are despre Marius Moise, cel care a venit la emisiune alături de Bianca Giurcă. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri, mai ales că el a ales să își înșele iubita nu doar în emisiune, ci și înainte de a ajunge în Thailanda.

Citește și: Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii 2023. Ce studii are și de ce vrea să plece din România

Citește și: Cine este Bianca Giurcă de la „Insula Iubirii”, sezonul 7. „Mă întrețin de la 15 ani”

„Eu nu pot să vă spun părerea mea, vă dați seama că nu am voie să vă spun părerea mea, deși mi-ar face plăcere, dar uitați-vă în continuare la insulă, pentru că eu în testimoniale spun absolut tot ceea ce cred, absolut tot ceea ce văd, absolut tot ceea ce simt”, a spus la vremea respectivă Oana.

Insula Iubirii se va încheia duminică, 27 august, ultimul bonfire fiind unul plin de emoții și dezvăluiri. Acela va fi momentul în care se va afla care sunt părerile pe care ispitele și le-au făcut despre concurenți, cine rămâne împreună și cine a picat testul fidelității.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Oana Monea și Marius Moise

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton