Oana Matache, reacție dură la adresa mamei care o judecă. „Nu mi se par corect!” Ce spune sora Deliei despre relația cu iubitul ei

.

Oana Matache (31 de ani) a avut o primă reacție în mediul online legată de criticile care i s-au adus de când s-a despărțit de soț și a început relația cu Radu Siffredi.

Sora Deliei s-a declarat dezgustată de valul de ură creat în jurul vieții ei personale și a ținut să posteze un mesaj pe Instagram pentru a sublinia că lucrurile au scăpat de sub control, deși nu era cazul.

Oana Matache s-a despărțit la începutul lunii de soțul ei, Răzvan Miheț, cu care are doi copii – Jessie și Bogdan -, și de atunci are o relație cu Radu Siffredi, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Galați.

Citeşte şi: Copiii Oanei Matache au fost la Răzvan Miheț în weekend. „Este atât de simplu!”

Relația ei nu a fost văzută cu ochi buni de unele persoane care consideră că Radu nu este un partener potrivit pentru Oana.

Mama Oanei s-a declarat și ea nemulțumită de situația în care se află fiica ei mai mică și condamnă vehement legătura amoroasă dintre Oana și Radu.

Oana Matache a explicat, prin intermediul unui InstaStory că nu ar face niciodată nimic ca să-și pună în pericol copiii.

“M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.

Citeşte şi: Oana Matache, supărată pe sora ei: „Delia a aflat cine este acest Radu și nu aprobă deloc relația”

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme. Și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de “catastrofe” pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine cât și pentru copiii mei și persoanele implicate în viața mea.

Oana Matache, reacție dură la adresa mamei care o judecă. "Nu mi se par corect!" Ce spune sora Deliei despre relația cu iubitul ei

Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în așa hal în cum au făcut-o anumite persoane.

Îmi doresc foarte mult ca acest „scandal” să ia final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii.” – a precizat Oana în postarea sa.

Sora Deliei a mai spus că ea și fostul soț au rămas în relații bune de dragul copiilor. Oana spune că mama ei nu a procedat corect judecându-l pe Radu fără ca măcar să-l cunoască.

Citeşte şi: Gina Matache îl desființează pe noul iubit al fiicei sale, Oana: „Bufonul care merge la palat nu devine rege!”

“Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, are acces la copii, și control asupra situației. Nici el, atât cât nici eu, nu am permite ca un “personaj problematic” să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei.

Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat. Și nu consider că s-ar fi ajuns la acest “hate general” dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar.”

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton