Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, primele declarații despre sexualitatea ei. „Sunt o bisexuală mândră”

.

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, a vorbit despre sexualitatea ei pe rețelele sociale. Tânăra se identifică drept o „bisexuală mândră”. Astfel, dintr-un aliat LGBTQ+, Oana a devenit membru al acestei comunități.

În descrierea de pe contul de Instagram, Oana scrie despre ea că este o „regină bi mândră, o eco-socialistă, o mamă de plante, veterană în gaming și o muziciană și scriitoare aspirantă”.

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, este bisexuală. Ce spune despre persoanele non-binare și pansexualitate

„Începând de azi nu mai sunt un «aliat LGBTQ+» aici pe Instagram. Sunt o bisexuală mândră, care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei minunate și multe persoane non-binare minunate. Aș zice «pansexuală», dar nu-mi place steagul atât de mult. Putem să alegem. Faci față & plângi”, a scris Oana Lasconi pe rețelele sociale.

Persoanele non-binare se identifică cu două sau mai multe genuri (bigender sau trigender); cu niciun gen (agender, fără gen sau neutrois); cu un gen fluctuant (genderfluid) sau cu un al treilea gen (categorie care include persoanele care nu pun o etichetă genului lor).

Pansexualitatea se referă la capacitatea de a simți atracție față de oricine, indiferent de sexul biologic și de identitatea de gen a acestuia.

Citește și: Decizia luată de Elena Lasconi după ce fiica ei a acuzat-o de homofobie. „Pur și simplu m-a doborât!”

Oana Lasconi, dezamăgită de mama ei, Elena Lasconi

În noiembrie 2023, Oana Lasconi i-a adus acuzații grave mamei sale, fosta jurnalistă Elena Lasconi, care în prezent este primar al Câmpulung Muscel. Tânăra a afirmat că este „absolut dezgustată, dezamăgită și șocată” de votul dat de mama ei la referendumul privind familia tradițională din anul 2018.

„Eu sunt creștină, sunt ortodoxă și consider că familia este formată dintr-o femeie și un bărbat”, a afirmat Elena Lasconi.

Citește și: Oana Lasconi, noi declarații după ce și-a numit mama homofobă: „E o lecție pe care am învățat-o”

„Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi. (…) Sunt în șoc și absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat DA la referendumul Coaliției pentru Familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională. Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiică a ei. (…) Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă”, a spus Oana pe Instagram.

După declarațiile fiicei sale, Elena Lasconi și-a retras candidatura la alegerile europarlamentare și a promis să fie sinceră cu cetățenii. De asemenea, fosta jurnalistă și-a justificat votul de la referendum.

Citește și: Reacția dură a unui preot după ce Elena Lasconi a fost criticată de fiica ei, Oana Lasconi: „A ajuns ca imoralul să devină moral!”

Cine este Oana Lasconi

Oana Lasconi are 31 de ani și locuiește de mai mulți ani în Franța, la Paris, unde urmează o carieră în gaming. Tânăra a fost înscrisă la trei facultăți, însă nu a terminat niciuna. A început Facultatea de Științe Politice, Facultatea de Drept și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu specializare în literatura rusă. Nu a considerat important să încheie niciuna dintre ele, deși domeniile îi plac în continuare.

În timpul Facultății de Drept, Oana a realizat că își dorea să lucreze și să fie independentă financiar. Și-a început cariera cu un job entry level la Ubisoft. Ulerior, Oana a prezentat emisiunea „Weekly Ops” a unuia dintre cele mai populare jocuri online de strategie din lume, World of Tanks.

Foto: Instagram/Oana Lasconi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton