Oana Ioniță a vorbit despre divorț și despre relația cu fiul ei. Maxim a ales să stea cu tatăl lui

.

Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au separat cu aproximativ un an în urmă. Anul acesta, fostul cuplu ar fi aniversat 10 ani de căsnicie. Deși divorțul încă nu s-a încheiat, Oana și Florin au căzut de acord în privința custodiei comune. Isabel va locui cu Oana, iar Maxim cu Florin.

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Oana Ioniță a vorbit despre motivele divorțului de Florin Budnaru, dar și despre cât de greu i-a fost să accepte că fiul lor, Maxim, a ales să stea cu Florin. Fostul soț al Oanei Ioniță s-a mutat recent din locuința lor.

Fiul Oanei Ioniță a ales să stea cu tatăl lui. „Eu am vrut să stea cu mine”

„În viață ne facem multe proiecte și planuri. Pe unele le duci la bun sfârșit, pe altele nu. Viața e ca un tren, te urci cu cineva, un partener de viață, chiar și cu părinții, cu copiii, până la un punct, când unii oameni coboară”, a declarat Oana Ioniță, în emisiunea „La Măruță”.

După ce au luat decizia de a se separa, Oana Ioniță și Florin Budnaru au mers la tribunal. „Am avut o mică problemă legată de Maxim. Florin își dorește foarte mult să stea cu el, îl iubește foarte mult, și eu îl iubesc. Custodia e comună. Toată viața, părinții încearcă să-și împartă responsabilitățile și să asigure un trai decent, o educație, toate cele. Eu am vrut să stea cu mine. Dar mi-a explicat și avocata că, oricum, custodia este comună, indiferent de domiciliu, la mine sau la el. El oricum o să vină la mine. Are toți prietenii unde locuiesc. Plus că o are pe sora lui, iubirea lui, cu care se joacă. Doar domiciliul în acte este la Florin”, a explicat Oana Ioniță.

Isabel este fiica Oanei Ioniță din fosta ei relație cu un bărbat de origine spaniolă, David. Deși s-a mutat alături de el în Spania, în 2012, Oana declara că relația nu a funcționat de la bun început. Fostul cuplu a rămas în relații bune. Între cei doi era și o diferență de vârstă de 8 ani, însă nu acesta ar fi fost motivul despărțirii.

Citește și: Oana Ioniță și Florin Budnaru au trasat termenii divorțului. Ce decizie au luat în privința custodiei copiilor / Interviu exclusiv

Oana Ioniță: „Domiciliul lui Maxim este la Florin. Dar Maxim doarme și la mine”

„Am început un proces, după care am hotărât să mergem la notar, să înțelegem între noi cum e mai bine pentru copii și pentru noi. Florin s-a mutat acum câteva zile de acasă. Încercăm să ne înțelegem pentru binele copiilor. Domiciliul lui Maxim este la Florin. Dar Maxim doarme și la mine”, a mai spus Oana Ioniță.

Florin Budnaru este tenor și absolvent al Universității Naționale de Muzică „Ciprian Porumbescu” din București, secția Canto clasic. Din 2002, Florin Budnaru este solist al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”. În anul 2005, fostul soț al Oanei Ioniță a debutat la Opera Națională București. A participat, totodată, la numeroase turnee în toată lumea și a câștigat Trofeul Sylvester Levay, la Concursul Internațional de Musical „Sylvester Levay” (Serbia).

„Eram foarte fericiți. Am încercat. Nu s-a întâmplat pentru că unul dintre noi a cunoscut pe cineva. S-a întâmplat din cauze multiple, timpul meu alocat la sală, dedicația lui, implicarea lui cu Maxim. N-a fost nimic agresiv. Suntem doi oameni maturi care am reușit să ajungem la o concluzie. Am considerat că nu mai funcționa, nu mai mergea, simțeam nevoia de lucrurile pe care le simțeam la început. Devin altele prioritățile în viață”, a mai declarat Oana Ioniță, la Pro TV.

Citește și: Oana Ioniță, primul interviu după anunțul divorțului de Florin Budnaru: „Copiii trebuie să știe că…” / Exclusiv

Oana Ioniță: „Consideri că copilul are mai multă nevoie de tine decât soția, și atunci te implici mult mai mult în educația lui”

Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au cunoscut la un botez la care au fost așezați la aceeași masă. Au descoperit că au multe lucruri în comun și obiective similare, relația lor evoluând în anii care au urmat. Coregrafa spune că s-a simțit exclusă din relația dintre Florin și fiul lor.

Citește și: Vacanțele vedetelor, „stricate” de companiile aeriene. Oana Ioniță, Dan Bitman și Sanda Ladoși, blocați pe aeroport

„Am simțit. Florin se implică. Consideri că copilul are mai multă nevoie de tine decât soția, și atunci te implici mult mai mult în educația lui. Și eu mă ocupam de cursurile lui, de activitățile lui. A fost perioada de pandemie în care eu am continuat să lucrez. Predam mai mult decât în mod normal, chiar dacă eram acasă. A simțit că trebuie să aibă un mai mare aport asupra lui Maxim. S-a implicat foarte mult în educația lui, așa a simțit. Am simțit puțin târziu. Am simțit că eu nu mai am loc acolo. Era un cadru în care eu nu mai aveam locul meu. Am decis că trebuie să mi-l câștig”, a mai declarat Oana Ioniță.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton