Oana Ciocan, iubita lui Jador, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars: “Am plecat căsătorită din competiție” / Exclusiv

.

Oana Ciocan a fost eliminată în ediția din 14 martie, a emisiunii Survivor All Stars, după ce a intrat la duel cu Lola. A părăsit show-ul din Republica Dominicană, s-a întors acasă, lângă familie, dar și în brațele iubitului, Jador.

Oana Ciocan a părăsit Survivor All Stars România, show-ul filmat în Republica Dominicană, prezentat de Daniel Pavel. Concurenta a rezistat mult mai puțin în emisiunea – concurs, de această dată, asta pentru că era destul de absentă, lucru pe care l-au constatat și colegii.

Oana Ciocan, eliminată de la Survivor All Stars: „Am plecat căsătorită din competiție”

Iubita lui Jador a fost votată de Ștefania Ștefan, care a deținut colanul de imunitate, pentru a intra la eliminare, în timp ce Lola a primit votul tuturor colegilor ei. Duelul a fost câștigat de Lola, iar după ce a ajuns în România, Războinica ne-a spus că experiența de la Survivor All Stars a fost una intensă și consideră că a plecat căsătorită din competiție.

După doar două săptămâni, Războinica Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor All Stars, show-ul care se difuzează la PRO TV și pe VOYO! „Mă doare c-am pierdut. Mă doare că plec. Pur și simplu, nu a fost jocul meu. Mă bucur enorm pentru Lola, pentru că știu cât a tras. Îmi pare rău, dar unele povești așa se termină…. Cel mai bun să câștige și să fie Albastru! Asta îmi doresc”, a afirmat Oana Ciocan după eliminare.

Ce spune „Războinica” despre relația cu Jador

Oana, o experiență mult mai scurtă față de primul sezon în care ai participat. Cum ai simțit-o de această dată?

A fost o experiență mult mai intensă, mai ales că am plecat căsătorită din competiție (n.r. – râde). Dar a fost una frumoasă, din care am avut iar multe lucruri de învățat.

Cum te-ai înțeles cu membrii echipei tale?

Cred că de data asta a fost cea mai bună echipă de Războinici, atât pe plan sportiv, cât și social. Datorită lor mi-am revenit, m-am simțit ca acasă cu ei.

„Am plecat de acasă cu anumite așteptări și încă din secunda în care am pășit la joc, totul s-a schimbat”

Care a fost cel mai dificil lucru pe care l-ai resimțit odată cu această participare?

Aș spune că prima zi a fost cea mai grea. Am plecat de acasă cu anumite așteptări și încă din secunda în care am pășit la joc, totul s-a schimbat.

Crezi că meritai să fii trimisă la duel sau erau oameni mai slabi în trib față de tine?

Cred că ei au văzut faptul că eu eram absentă și au dorit să vadă dacă Duelul îmi va da un răspuns – dacă vreau să rămân sau nu. Și iată că am primit răspunsul…

Ce urmează pentru tine, acum că ai revenit acasă?

Momentan, atenția mea este îndreptată către familie. Vreau să-mi dedic timp celor care contează pentru mine și care mi-au simțit lipsa. Iar în al doilea rând, am timp pentru mine, chiar dacă a fost o experiență scurtă, a fost intensă și am nevoie să mă recalibrez în tot ceea ce fac.

Ce concurenți au părăsit Survivor All Stars

Show-ul Survivor All Stars se difuzează în fiecare marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO. Până acum au fost eliminați următorii concurenți: Elena Ionescu, Andreea Tonciu, Relu Pănescu, Elena Marin, Roxana Nemeș, Maria Lungu, Cătălin Moroșanu, Jador, Jorge, Cătălin Zmărăndescu și Oana Ciocan.

Foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton