Oana Boghiu, despre „Visuri la cheie” sezonul 10: „Facem familii fericite împreună”. Cum arată viața ei când nu e pe șantier / Exclusiv

.

Oana Boghiu face dezvăluiri despre “Visuri la cheie”, sezonul 10! Aflată la cel de-al doilea sezon în proiect, aceasta spune că deja este mai relaxată față de anul trecut.

Oana Boghiu filmează la foc continuu pentru „Visuri la cheie”, sezonul 10! Pro Tv a anunțat echipa din acest sezon al emisiunii prezentate de Dragoș Bucur. Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Oana Boghiu, și Cristina Joia, sunt cei care se ocupă să aducă zâmbete și fericire pe chipurile oamenilor.

Oana Boghiu, la cel de-al doilea sezon în proiectul „Visuri la cheie”: „Sunt ceva mai relaxată față de anul trecut”

Oana Boghiu este la cel de-al doilea sezon în proiectul

”Mă simt foarte recunoscătoare și norocoasă că prin munca pe care o depun și prin cunoștințele pe care le-am acumulat în timp. Pot ajuta oameni să trăiască frumos. Fiecare început e plin de entuziasm și faptul că sunt și în acest sezon, mă inspiră să fiu și mai bună. Aștept cu nerăbdare să cunosc oamenii și poveștile din noile case și împreună să amenajăm cele mai frumoase povești”, spunea Oana Boghiu.

Oana, ați început filmările de câteva luni. Cum e atmosfera în sezonul 10 Visuri la cheie?

Da, abia așteptam, chiar îmi era dor de atmosfera de la filmări. Personal, sunt ceva mai relaxată față de anul trecut, poate pentru că știu deja cum decurg lucrurile.

Cum te înțelegi cu ceilalți trei colegi? Echipa voastră este deja sudată, nefiind oameni noi în acest sezon.

Aș putea spune că formăm o echipă bună. Reușim să facem proiecte frumoase împreună și, cel mai important, facem familii fericite împreună. Pe Andra o văd rar, dar chiar și-așa ne înțelegem bine toți.

Citește și:  Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru ultima parte a lunii iulie. „Se rezolvă absolut miraculos multe probleme!”

Citește și:  Horoscop Mariana Cojocaru: Zodiile care schimbă locul de muncă sau partenerul până la finalul verii / Video

Oana Boghiu: „Conștientizez cât de norocoasă sunt că sunt sănătoasă și că mă pot ocupa de fetița mea”

Oana Boghiu face parte din echipa

Cum te detașezi de emoțiile pe care le trăiești la filmări? De câte ori te-ai găsit acasă cu o stare de tristețe când ai revenit de la o zi în care ai fost alături de familiile din emisiune?

Încerc, pe cât posibil, ca emoțiile pe care le trăiesc la filmări alături de familiile pe care le cunoaștem. Să le las acolo, să nu mă încarc. În același timp, conștientizez cât de norocoasă sunt că sunt sănătoasă și că mă pot ocupa de fetița mea așa cum pot și cum știu mai bine.

Cum arată o zi din viața ta când nu ești pe șantier, la filmări?

Nu e prea complicată. Mă trezesc dimineața la 7, o pregătesc pe fetița mea de școală, dupa care mă duc la sală și abia apoi începe programul meu de lucru, că trebuie să avem și noi părinții grijă de noi, nu?! După amiaza o iau pe Ava de la școală și, în majoritatea zilelor, are activități sportive. Apoi petrecem timpul împreună acasă.

Oana Boghiu, vacanță cu fetița ei: „Am prins câteva zile libere de la filmări și voi profita de ele din plin”

Oana Boghiu de la

Știm că ai un program încărcat, dar ai și planuri de vacanță pentru această vară?

Da, am reușit cumva să mă organizez din timp și să programez o vacanță cu fetița mea. Am prins câteva zile libere de la filmări și voi profita de ele din plin.

Foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton