O tânără a obținut 250.000 de euro la Imperiul Leilor: „Mi-era frică să nu uit ceva important” / Exclusiv

.

Cea de-a treia ediție a noului sezon Imperiul Leilor a adus în fața celor opt investitori noi antreprenori aflați la început de drum, care au căutat sprijin și ajutor financiar pentru a continua să își dezvolte afacerile. Printre aceștia s-a aflat și Olivia Pamfil, care a venit cu o propunere surprinzătoare: cel mai mare resort all-inclusive din București pentru animale.

În ediția de marți seară, 3 octombrie, Olivia Pamfil l-a convins pe Mircea Căpățână să investească timp și o sumă considerabilă de bani în afacerea ei.

Olivia Pamfil a reușit să obțină 250.000 de euro de la Mircea Căpățână, la Imperiul Leilor

Olivia și afacerea ei au plecat acasă cu un nou partener de afaceri în persoana lui Mircea Căpățînă. Acesta i-a oferit 250.000 euro pentru 30% din business, dar și cu promisiunea că mai mult decât un sprijin, el va fi acolo și cu sufletul deoarece iubește animalele.

Într-un interviu acordat Unica.ro, Olivia ne-a povestit cum a fost întâlnirea cu investitorii de la Imperiul Leilor și cum a reușit să gestioneze emoțiile.

 La ce te gândeai când așteptai să intri în fața Leilor?

Că am doar 2 minute pentru pitch și mi-era frică să nu uit ceva important… e greu să înghesui tot ce facem noi în 2 minute

Cât te-ai pregătit pentru prezentarea de astăzi? Ce emoții te încercau până să începi?

Ceea ce a trebuit să pregătesc pentru aplicație (rezumat plan afaceri, pitch scris și filmat) a fost pregătirea propriu-zisă, plus vizionarea unor prezentări din istoricul emisiunii. Ca timp, nu a fost foarte mult, eu muncesc non-stop și nu pot să mă opresc prea mult. Oricum îmi cunosc bine business-ul și pot răspunde la orice întrebare și trezită noaptea din somn.

Citește și: Cine este Mircea Căpățînă, investitor la „Imperiul Leilor”, sezonul 4. Afacerile în care nu crede că merită să investim / Exclusiv

Citește și: Investitorii de la „Imperiul Leilor”, sezonul 4, au spus care sunt cele mai profitabile afaceri în 2023 și 2024 / Exclusiv

Cum a gestionat antreprenoarea emoțiile de la Imperiul Leilor

Pe de altă parte, Olivia Pamfil a recunoscut că s-a luptat cu emoții puternice în momentul în care a intrat în platoul emisiunii.

„Emoțiile cred că au fost similare cu cele când faci un sport extrem (bungee jumping, de ex). De-abia aștepți să sari, dar îți cam tremură picioarele. Niste emoții foarte faine, în orice caz”, a precizat ea.

Cu ce sfaturi pleci mai departe pentru îmbunătățirea afacerii tale?

Sinceră să fiu, am primit mai mult feedback (pozitiv) decât sfaturi. Am învățat cum să evaluez corect business-ul, eu aveam altă abordare.

Citește și: Cristina Bâtlan, adevărul despre investițiile făcute la „Imperiul Leilor”: „Nu s-au întors banii la mine”. Ce s-a întâmplat cu business-urile

Citește și: Afacerea pentru care două tinere au cerut 120.000 de euro la „Imperiul Leilor”: „Sperăm să ne privească ca pe un egal” / Exclusiv

„Sunt născută să fiu antreprenor”

Ce ți-ai dori să rețină cei de acasă despre afacerea ta? Dar despre tine, ca antreprenor?

Că e o afacere făcută cu suflet, unde binele cățeilor e pe primul loc (și al stăpânilor, dar acela e pe locul doi, clienții noștri sunt cățeii). Că o afacere poate fi făcută gândindu-te mai întâi la ce poți face tu pentru clienți și apoi la bani. Sigur că orice business trebuie să înceapă (și să continue) cu niște calcule bine făcute, dar nu având ca unic scop banii.

Despre mine? Eu sunt născută să fiu antreprenor și iubesc ce fac. Ceea ce le doresc tuturor.

Cum ai descrie experiența participării în show?

Once in a lifetime. Intră lejer într-un top 5 al celor mai faine experiențe pe care le-am avut până acum în viață. Mulțumesc mult pentru asta.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Olivia Pamfil de la Imperiul Leilor

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton