O nouă probă de foc la Asia Express. Ce au fost nevoite să facă vedetele

.
Asia Express revine cu o nouă probă de foc. După episodul în care au trebuit să bea urină de vacă, vedetele vor trece printr-o altă provocare incredibilă!

Probele devin din ce în ce mai grele în sezonul al doilea al emisiunii Asia Express, iar limitele concurenților sunt testate din ce în ce mai mult. Pentru a obține un avantaj în cursă, concurenții vor fi supuși unui test – echipele vor fi provocate să renunțe la podoaba capilară, asemeni pelerinilor indieni, care fac sacrificii pentru zeități.

Pentru a îndeplini această probă, băieții trebuie să se radă în cap și să renunțe la barbă, iar fetele să-și taie 10 centimetri din păr. Rămâne de văzut însă cine va accepta această provocare. ”Este o misiune dificilă, nu o să ne batem joc de noi!”, a afirmat Cocuța în timpul filmărilor.

Cocuta si Bogdan Boanta la Asia Express

Călătoria concurenților pe Drumul Elefantului a ajuns la jumătate. Cu toate că până acum probele din Asia Express au fost unele dificile, Ana Morodan a afirmat într-un interviu recent că pe parcursul show-ului probele au devenit din ce în ce mai grele, drept urmare ne putem aștepta la și mai multe momente șocante pentru concurenți.

Ana Morodan la Asia Express

Foto – Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton