O legendă a gimnasticii rupe tăcearea: a fost violată la lot

.

După ce mai multe actrițe de la Hollywood au vorbit despre abuzurile la care au fost supuse de producătorul Harvey Weinstein, mii de femei, celebre sau nu, au decis să povestească întâmplări în care s-au simțit hărțuite de bărbați. Ies la iveală și cazuri foarte grave, cum este cel al gimnastei Tatiana Gutsu, campioană olimpică la individual compus în 1992.

Aceasta are acum 41 de ani și a scris pe Facebook că a fost violată de Vitaly Scerbo, o legendă a gimnasticii mondiale. Tatiana susține că s-a întâmplat în 1991 la Stuttgart. Atunci, ea avea 15 ani, iar Vitaly avea 19 ani. Femeia mai spune că doi prieteni au știut despre această întâmplare, dar nu au făcut nimic ca să o ajute.

Redăm integral mesajul Tatianei.

”Sunt curajoasă după 27 de ani. Tatyana Toropova, te-am crezut prietenă și coechipieră în echipa URSS, mulțumesc că nu ai fost curajoasă când am avut nevoie să fii de partea mea și să lupți pentru drepturile femeilor, pentru ”nu înseamnă nu”. Ai fost acolo, ai auzit totul, nu ai făcut nimic ca să mă aperi.
Rustam Sharipov mulțumesc că ai fost un bun prieten pentru amicul tău și că nu m-ai apărat când avea 15 ani. M-a violat când la Stuttgart în Germania în 1991.
Vitaly Sherbo. Monstrul care m-a băgat într-o închisoare a fricii atâția ani. Știu că vei încerca să te aperi. dar detaliile mele sunt mai puternice decât cuvintele tale. Sunt mai puternică decât oricând. Nu mai poți să mă îngenunchiezi. Aceasta este povestea mea de Cenușăreasă. Am supraviețuit și o să sprijin toate femeile care se tem să vorbească.”

O legendă a gimnasticii rupe tăcearea: a fost violată la lot

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton