O influenceriţă celebră, acuzată de sclavie şi trafic de persoane. Ce le făcea urmăritorilor ei fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio

.

În septembrie 2022, familiile a două tinere brazilience dispărute au declanșat o căutare disperată, apelând la FBI pentru a le găsi. Ambele tinere fuseseră în contact cu Kat Torres, o influenceriță de wellness cu un trecut tumultuos și o prezență impresionantă pe rețelele sociale. Povestea fostei iubite a lui Leonardo DiCaprio, de la podiumurile de modă internaționale până la manipularea și exploatarea urmăritorilor săi, este un adevărat thriller psihologic.

Kat Torres, o influenceriţă celebră, acuzată de sclavie şi trafic de persoane

Pentru mulți, Kat Torres reprezenta o poveste inspirațională. Originară dintr-o favela braziliană săracă, Torres a reușit să ajungă pe coperțile revistelor internaționale și să petreacă cu vedete de la Hollywood, inclusiv cu Leonardo DiCaprio, cu care ulterior a fost şi într-o relaţie. Cu peste un milion de urmăritori pe Instagram, Torres părea să ofere speranță și soluții pentru cei care căutau succesul, dragostea și stima de sine.

Ana, una dintre victimele lui Torres, a fost atrasă de această imagine de succes și spiritualitate. Vulnerabilă din cauza unei copilării dificile și a unei relații abuzive anterioare, Ana a văzut în Torres un model de urmat. În 2019, ea a acceptat să se mute la New York pentru a lucra ca asistentă personală a influenceriței. Însă, realitatea s-a dovedit a fi mult mai sumbră decât așteptările.

Citeşte şi: Cum arată femeia care cântărește 25 de kilograme. Tânăra nu intenționează să se oprească din slăbit

Citeşte şi: Influenceriță, condamnată la 11 ani de închisoare pentru „terorism”. Tânăra este susținătoare a drepturilor femeilor în Arabia Saudită

Ce le făcea urmăritorilor ei, fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio

Apartamentul lui Torres în New York nu semăna deloc cu perfecțiunea pe care o afișa pe rețelele sociale. Casa era dezordonată și murdară, iar Ana a realizat rapid că sarcinile ei erau mult mai solicitante decât cele menționate inițial. Fără a fi plătită și obligată să fie disponibilă constant, Ana a ajuns să doarmă doar câteva ore pe o canapea murdară, simțindu-se ca o sclavă. Când a încercat să o confrunte pe Torres, influencerița a devenit agresivă, reactivând traumele din trecutul Anei.

În cele din urmă, după trei luni de suferință, Ana a găsit o cale de a scăpa, mutându-se cu noul ei iubit. Însă coșmarul nu s-a încheiat aici. În 2022, când familiile a două tinere brazilience au raportat dispariția acestora, Ana a știut că trebuie să acționeze.

Citeşte şi: Faimoasele iubite din viața lui Leonardo DiCaprio. Pe lista cu Blake Lively și Gisele Bündchen se află și două românce

„Clanul vrăjitoarelor” și capturarea victimelor

În Texas, Torres își construise un „clan al vrăjitoarelor”, convingând adepții săi cei mai loiali să se mute cu ea și soțul ei, Zach, promițându-le îndeplinirea visurilor lor. Desirrê Freitas și Letícia Maia, două dintre aceste victime, au fost atrase de Torres prin promisiuni de suport spiritual și personal.

Letícia, într-o relație abuzivă, a fost convinsă să devină a doua soție a lui Zach, iar Desirrê, o femeie din Germania, a fost manipulată să trimită 40.000 de dolari pentru o „afacere imobiliară” fictivă. Ambele femei au fost izolate și exploatate în casa din Texas, trăind într-o stare constantă de frică și nesiguranță.

Grație curajului Anei și determinării familiilor victimelor, Letícia și Desirrê au fost salvate din capcana lui Torres. FBI a intervenit, iar influencerița a fost arestată și condamnată pentru faptele sale atroce.

Povestea lui Kat Torres -a transformat într-un avertisment sumbru despre puterea manipularii și pericolele ascunse în spatele unei imagini publice perfect curate. Ascensiunea și căderea influenceriţei subliniază vulnerabilitatea persoanelor obişnuite în fața influenței carismatice și a promisiunilor false, dezvăluind dinn nou o realitate dureroasă și întunecată a lumii rețelelor sociale.

Sursa foto: Captură Video şi Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton