Nuami Dinescu revine din toamnă pe micul ecran: “Mi s-a părut onorant că am primit mesaj de la Ruxandra Ion”/ Exclusiv

.

Nuami Dinescu revine pe micul ecran în comedia romantică “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, unde o interpretează pe Cocuța, un personaj ofertant, după cum ne-a spus ea. Experiența acumulată și naturalețea cu care își conturează personajele au determinat-o pe Ruxandra Ion să o coopteze pe actriță în noua producție fără a mai trece printr-un casting riguros. Nuami Dinescu a povestit, în exclusivitate pentru UNICA.ro, că nici pentru rolul din “Adela” nu a dat probe și că s-a simțit onorată să primească un mesaj de la celebra producătoare, care și-a dorit-o în distribuție.

Chiar dacă actoria nu a fost prima ei opțiune, Nuami Dinescu recunoaște că i se potrivește ca o mănușă meseria. Nuami Dinescu revine pe micile ecrane din toamnă, în “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Actrița o va aduce în fața telespectatorilor pe Cocuța, menajeră în casa lui Victor Pop (MateiNegrescu), protagonistul serialului.

Nuami Dinescu, dezvăluiri despre rolul din comedia romantică “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Cocuța (Nuami Dinescu) și Lenuța (Ștefana Ionescu-Darzeu) sunt două personaje care vor aduce râsete în rândul telespectatorilor. Cele două menajere sunt un fel de spioni dubli în casele vecine, situate în aceeași curte, în care locuiesc Victor Pop și părinții lui, respectiv Vlady Pop și părinții lui.

Nuami Dinescu revine din toamnă pe micul ecran: “Mi s-a părut onorant că am primit mesaj de la Ruxandra Ion”/ Exclusiv

“Cocuța este întâi de toate asistent personal și se ocupă și de menaj, dar o să vedeți că ea nu face nimic. Personajul este foarte drăguț, să-ți spun drept, la câte seriale am văzut eu acum,  în capul meu este o combinație din toate tipologiile astea, pentru că tipologiile astea de menajere, așa zise secretare sau cum sunt personajele din Downton Abbey, acolo sunt alte denumiri, dar este slujnica doamnei, sigur astăzi termenii au alt înțeles, dar pe vremea aceea era onorant să fii lacheu sau prim valet.

Citește și: La 60 de ani, Nuami Dinescu dezvăluie ce meserie a vrut să aibă, de fapt: “A fost supărarea vieții mele”/ Exclusiv

Personajele astea sunt spumoase, sunt mult mai interesante decât o nobilă care nu are nimic de jucat, săraca, e doar frumoasă! Îmi place foarte tare că o cheamă Cocuța, eu am iubit-o mult pe Coca Andronescu și cumva ceva din ce făcea ea în personajele ei, în “Hangița”, chiar și în sketch-urile  cu Cotescu, am văzut cam tot ce a făcut ea. A jucat într-o piesă veche veche “Pantofăreasa”, a fost hangița lui Goldoni, dar în Cuibul de viespi” a fost minunată”, ne-a povestit Nuami Dinescu despre rolul din noua producție care va fi lansată în toamnă la Antena 1, dar și despre actrița care a inspirat-o și care a purtat același prenume, ca și personajul ei.

Nuami Dinescu revine din toamnă pe micul ecran: “Mi s-a părut onorant că am primit mesaj de la Ruxandra Ion”/ Exclusiv

Nuami Dinescu: „Eu nu am mai dat casting, pentru că, după serialul ‘Adela’, Ruxandra a cam văzut ce pot”

În viața actorilor, castingurile sunt o adevărată loterie și practic trebuie să fie pregătiți oricând pentru un eșec. În cazul de față, Nuami Dinescu a fost aleasă pentru un anumit rol și nu a avut contracandidate.

“Mi s-a întâmplat să mă duc la castinguri și să nu le iau, cu cele mai multe. Să spun drept, eu nu am mai dat casting, pentru că după serialul “Adela”, Ruxandra a cam văzut ce pot și când apare o partitură, unde poate să mă distribuie și pe mine, pentru că oricât de tare te-ar iubi un realizator, regizor, trebuie să aibă partitură pentru tine. Pentru că dacă trei sferturi din distribuție sunt fete, știi cum e structura la filmele astea, anumită tipologie de personaje și nu te pupi că nu există un personaj de tipologia ta, nu ai ce să faci, că nu are ce să îți dea.

Dar nu, nu am dat casting pentru asta. Nici pentru “Adela” nu am dat casting, mi s-a părut onorant că am primit mesaj de la Ruxandra și mi-a scris: am un rol frumos pentru tine în “Adela” și era personajul apărut în primul episod.  Știi că serialul este pe Netflix, mi s-a părut super realizare. Eu eram în primul episod, se deschidea cu “Adela”, care venea acasă și cu mine care stau pe bancă și vorbesc cu ea. Doar că mie îmi place atât de mult ce fac și eu iubesc atât de mult meseria asta, încât probabil bucuria mea și tot avântul meu s-au văzut și atunci oamenii mi-au scris, au dezvoltat personajul așa încât și-au dat seama că nu m-au distribuit degeaba, zic”, a povestit, pentru UNICA.ro, Nuami Dinescu.

Nuami Dinescu revine din toamnă pe micul ecran: “Mi s-a părut onorant că am primit mesaj de la Ruxandra Ion”/ Exclusiv

Nuami Dinescu nu are niciun proiect în teatru

Actrița a început filmările la comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” din primăvară, iar programul a fost unul intens, care a însemnat trezit la ora 5.00 dimineața, plecat de acasă la ora 6.00, pentru că la ora 8.00 începea deja treaba.

Citește și:  Televiziunea cu care a semnat Nuami Dinescu: „Mi-a plăcut dintotdeauna să fac parte dintre cei care pun prima cărămidă la fundația unui nou proiect”

“Pentru mine, indiferent cât de obosită sunt, există un ceva interior care funcționează, eu nefiind o persoană care se trezește în zorii zilei, dar m-am obișnuit, nu e nicio problemă”, a precizat ea.

Actrița nu are în prezent vreun proiect în teatru pentru toamnă, iar în primăvară s-au produs niște schimbări, astfel încât Nuami nu a mai urcat pe scenă.

“Deocamdată nu mă mai vedeți în nimic, pentru că spectacolul acela minunat care se juca la Teatrul Notarra, din motive pe care eu nu le cunosc și nici nu îmi bat capul să aflu, a ieșit din repertoriu, el și alte spectacole, habar nu am de ce, și deocamdată nu am niciun proiect în teatru. Nici nu am vrut în mod deosebit, pentru că noi am început să filmăm deja de pe la sfârșitul lui aprilie și nu am cum să țin toată echipa după mine”, ne-a spus ea.

De ce nu a plecat Nuami în vacanță

În această perioadă, actrița are pauză de la filmări, dar nu și-a programat o vacanță. Cunoscută ca o mare iubitoare de animale, Nuami Dinescu a vrut să se ocupe personal de patrupedul cu probleme de sănătate. “Sunt în vacanță până pe 30 iulie, din 31 iulie începem să lucrăm.

Nuami Dinescu revine din toamnă pe micul ecran: “Mi s-a părut onorant că am primit mesaj de la Ruxandra Ion”/ Exclusiv

Nu plec nicăieri, pentru că nu am pe cine să las cu pisica, trebuie dusă din 2 în 2 zile la tratament pentru că are insuficiență renală și o țin în viață bine așa, e ok. Apoi este intervalul foarte scurt, adică am vacanță 3 săptămâni, ar fi trebuit să o programez din timp și să spun drept nu vreau foarte tare să plec, pentru că mie nu îmi place să mă duc în sezon, când e aglomerat, iar oamenii cu care plec eu de obicei, nu au putut să își ia vacanță în perioada asta. Să vedem dacă în septembrie putem ceva, în funcție de programul meu, dar nu sufăr deloc, pentru că nu am timp, adică nu am zile să zici: vai de mine, ce fac, că mă plictisesc”, a mai spus, pentru UNICA.ro, Nuami Dinescu.

Sursa foto: Instagram/ PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton