Nou membru în familia lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu: „Încă îmi găsesc cu greu cuvintele să povestesc”

.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au pierdut un membru al familiei în urmă cu mai multe luni, pe motanul lor, Cenușă. Pisoiul a fost călcat de o mașină în fața casei cuplului. Gabriela a vorbit recent pentru prima oară despre cele întâmplate, pe rețelele sociale.

Gabriela și Dani l-au adoptat pe Cenușă în toamna anului trecut. Modelul și prezentatorul TV formează un cuplu de cinci ani. S-au căsătorit civil în mai 2021 și religios în iulie 2023, iar împreună au un fiu, Luca Tiago, în vârstă de 2 ani.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au adoptat un pisoi: „Ne-a mai alinat dorul!”

În mediul online, Gabriela a dezvăluit că pisoiul familiei, Cenușă, a fost călcat de o mașină chiar în fața casei lor. Deși ea și Dani nu plănuiau să adopte o altă pisică, perechea a aflat că una dintre surorile lui Cenușă a avut puiuți și a considerat acest lucru un semn.

„Nu am putut și încă îmi găsesc cu greu cuvintele să povestesc ce s-a întâmplat cu Cenușă… el nu mai apare în postările noastre pentru că acum multe luni a fost călcat de mașină chiar în fața casei noastre. Primim foarte multe mesaje în care suntem întrebați de el și mă bucur să văd cât de mult l-ați îndrăgit.
Nu am vrut/putut să acceptăm altă pisică, dar recent am aflat din greșeală că o surioară de-a lui Cenușă a făcut puiuți și am considerat că este un semn. Vi-l prezint pe Caisă, un motănel de 2 luni, care ne-a mai alinat dorul!”
, a scris Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.

Citește și: Ce relație are Gabriela Prisăcariu cu părinții lui Dani Oțil. De ce a fost mama prezentatorului supărată pe cuplu

Citește și: De ce își injectează Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, botox în zona axilelor. „Baba suferă la bătrânețe!”

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți

Citește și: Cât costă verighetele alese de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Sunt din aur alb și cu diamante

Cum au reacționat urmăritorii Gabrielei Prisăcariu. „Aș prefera să nu ne mai dăm cu părerea fără să știm toate detaliile”

În secțiunea de comentarii, o urmăritoare a mustrat cuplul că nu și-ar fi castrat pisoiul, considerând că acela a fost motivul plecării acestuia de acasă. „Dacă o vei castra la 1 an nu va mai fugi din curte… vorbesc din experiență similară cu a ta”, a comentat urmăritoarea. „Cenușă era castrat!”, a replicat Gabriela Prisăcariu.

„În 2023 sunt opțiuni pentru pisicuțele care stau la curte. E un gard special pe care nu au cum să îl escaladeze”, a sfătuit-o o altă urmăritoare. „A ieșit pe la vecini… aș prefera să nu ne mai dăm cu părerea fără să știm toate detaliile!!!!!”, a răspuns Gabriela Prisăcariu. Ulterior, urmăritoarea a explicat că era un sfat pentru toți cei care au animale de companie.

Majoritatea celorlalte comentarii i-au urat bun venit în familie noului motan al cuplului, Caisă. „E un scump!”; „Ce nume simpatic are!”; „Este o superbitate de pisic!”, au scris câțiva urmăritori. În toamna anului trecut, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au mai pierdut o pisică, pe Gălușcă. Și aceasta din urmă a fost călcată de o mașină.

Foto: Instagram/Gabriela Prisăcariu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton