North West, criticată dur după ce și-a făcut debutul actoricesc. Fiica lui Kim Kardashian și Kanye West a primit un rol în musicalul „Regele leu”

.

North West, fiica lui Kim Kardashian și Kanye West, și-a făcut debutul în actorie ca tânărul Simba în timpul concertului aniversar de 30 de ani a Regelui Leu. Dar internauții au criticat-o dur pe fetița de 10 ani, susținând că a primit rolul doar pentru că este copilul unor vedete.

North West, criticată dur după ce și-a făcut debutul actoricesc

Copilul cel mare al lui Kim Kardashian și Kanye West – care au fost și ei prezenți la concert – a urcat pe scena de la The Hollywood Bowl pentru a cânta „I Just Can’t Wait To Be King”. După interpretarea sa, North West a fost ovaționată în picioare timp de mai multe minute.

Cu toate acestea, unii utilizatori ai rețelelor de socializare și-au împărtășit gândurile cu privire la fiica lui Kim Kardashian care a obținut unul din cele mai râvnite roluri în concertul desfășurat vineri.

„Nepotismul este literlamente cel mai bun lucru cu care să te naști”, a afirmat cineva.

„Cel mai rău caz de nepotism la care am fost martor”, a scris alt internaut.

„Nepotism și sinonimul de lângă el este KARDASHIANS”, a comentat altcineva.

Alți internauți au susținut că au existat cu siguranță alți copii mult mai talentați care au pierdut rolul din cauza faptului că familiile lor nu sunt suficient de faimoase, notează Daily Mail.

Citește și: Kim Kardashian, dezvăluiri despre lupta „dureroasă” cu psoriazisul: „Nu știu ce se întâmplă”

Citește și: Kanye West și Bianca Censori, apariție excentrică într-un restaurant de cartier. Cum au fost fotografiați de cei din local

„Sunt sigur că influența (sau banii) mamei ei sunt singurul motiv pentru care a primit acest rol principal”, a fost de părere un internaut.

La începtul lunii mai s-a anunțat că North a fost distribuită în concertul live-to-film ce a avut loc la Hollywood Bowl.

North West s-a alăturat mai multor vedete mari pe scenă, precum Jennifer Hudson, Billy Eichner, Bradley Gibson, Ernie Sabella, Jason Weaver, Jeremy Irons și Nathan Lane.

Kanye West și-a susținut fiica din public

Kanye West a fost prezent la concert pentru a-și susține fiica, precum și Kris Jenner, Kourtney Kardashian și soțul ei Travis Barker.

De asemenea, Kim a aplaudat-o pe North din culise, împărtășind fotografii pe pagina sa de Instagram, realizat în cabina lui North.

Mândra mamă a postat instantanee cu permisele lor de acces, împreună cu niște brioșe inspirate de personaje.

Citește și: Gina Pistol și Smiley au împlinit un an de la nuntă. Mesajul fostei prezentatoare: „Iubirea o avem de mult”

Citește și: Imagini din apartamentul de lux al Reginei Întunericului. Gabriela Lucuţar, divorț de 2,7 milioane de euro cu fostul soţ

Kim Kardashian a publicat și un clip în care apare urmărind conceetul îmrepună cu fiica sa, Chicago, ân vârstă de 6 ani.

North, care a fost ovaționată în picioare de spectatori, a îmbrăcat o versiune mult mai lejeră a costumelor obișnuite de la Broadway, purtând un hanorac galben și pnataloni scurți asortați.

Debutul în actorie al lui North West vine după ce aceasta și-a anunțat primul album în luna martie, intitulat Elementary School Dropout.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu North West

Sursă foto: Hepta, Instagram, Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton