Noor Alfallah a arătat public chipul copilului ei și al lui Al Pacino. Cum arată mezinul celebrului actor

.

Iubita lui Al Pacino, Noor Alfallah, în vârstă de 30 de ani, a arătat pentru prima dată în public fața fiului lor, Roman, marți – la 14 luni după micuțul a venit pe lume. Femeia, care și-a ținut în brațe fiul, a lăsat chipul acestuia să fie văzut de întreaga lume. Băiatul seamănă izbitor cu celebrul actor de la Hollywood.

Cum arată fiul cel mic al lui Al Pacino

Noor a purtat o vestă neagră și pantaloni de jogging pentru excursia ei cu familia în LA – în timp ce Roman a îmbrăcat un top alb și pantaloni scurți albaștri.

Pacino nu a fost văzut la această ieșire, pe fondul relației lor complicate.

Întrebată anul trecut dacă se vede măritată cu Al Pacino, ea a răspuns: „Nu cred. Nu sunt genul care să se căsătorească”.

Actorul a fost de acord să-i plătească lui Noor Alfallah suma de 30.000 de dolari pensie alimentară pentru fiul lor, Roman.

Noor păstrează custodia fizică completă a micuțului Roman, dar împărtășește custodia legală comună a primului ei copil cu Al Pacino.

Citește și: Cine este Noor Alfallah, iubita de 29 de ani a lui Al Pacino. La 83 de ani, actorul va fi din nou tată

Citește și: Carmen Tănase, detalii despre relaţia cu Al Pacino: „Pentru că a fost neatent, cu mine a terminat-o”

De asemenea, actorul va contribui cu 15.000 dolari anual pentru fondul pentru colegiu al mezinului său.

Al Pacino și Noor Alfallah au început relația în aprilie 2022, însă s-au despărțit și împăcat de mai multe ori.

Alfallah a mai avut relații în trecut cu Mick Jagger între 2017-2018 și cu investitorul miliardar Nicolas Berggruen, în vârstă de 62 de ani, în 2018.

Actorul are patru copii

Roman este al patrulea copil pentru Pacino – care are o fiică în vârstă de 34 de ani, Julia, cu Jan Tarrant, și pe gemenii Anton și Olivia în vârstă de 23 de ani, cu Beverly D’Angelo.

Actorul nu s-a căsătorit niciodată, dar a avut relații cu Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan, Lyndall Hobbs și Lucila Solá.

Noor a spus anterior pentru Vogue Arabia că a fi co-părinte cu Al Pacino a fost „mai bine” decât „și-ar fi putut imagina vreodată”.

Citește și: Heidi Klum, într-un bikini aproape invizibil, la 51 de ani. Cum s-a filmat supermodelul / Video

Citește și: Cântăreața Halsey, detalii cutremurătoare despre sarcina pierdută pe scenă, în timpul unui concert: „Am sfârșit prin a-mi pune un scutec pentru adulți”

„Roman a fost cel mai mare dar de la Dumnezeu, de o mie de ori mai bine decât am crezut că va fi. În fiecare zi mă uit la fel și știu că sunt atât de binecuvântată”, a mai spus ea.

Și-a amintit, de asemenea, că l-a întâlnit pe Pacino după ce s-au așezat unul lângă celălalt la o cină.

„Mi s-a părut mișto. M-am gândit, wow, acesta este Al Pacino. Am fost la școala de film, așa că știam cine este. Este o persoană foarte talentată și unică.Dar nu aveam nicio intenție să mă gândesc ca, oh, el va fi tatăl fiului meu într-o zi”, a mai spus Noor Alfallah.

Aceasta a precizat că au devenit prieteni și după pandemia de Covid, când au petrecut fiecare zi împreună, prietenia lor s-a transformat în ceva mai mult.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu fiul lui Al Pacino și Nour Alfallah

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton