Noii concurenți de la Survivor All Stars România îi avertizează pe Faimoși și Războinici. Sorin Pușcașu: „Acum merg să câștig!” / Exclusiv

.

Survivor All Stars România are patru concurenți noi, doi Faimoși și doi Războinici, în a doua săptămână a competiției. Înainte de a intra în junglă, Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu și Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu au oferit o serie de declarații, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Primul concurent eliminat din reality show a fost Andreea Tonciu, în urma unui duel cu Roxana Nemeș. Roxana a fost trimisă la duel de TJ Miles, câștigătorul colanului de imunitate, iar Andreea Tonciu a fost votată de restul co-echipierilor săi.

Declarații exclusive de la noii concurenți de la Survivor All Stars România, Alexandra Ciomag, Cătălin Zmărăndescu, Elena Marin și Sorin Pușcașu

Un concurent în minus, alți patru concurenți în plus. Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu și Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu sunt pregătiți să demonstreze că merită să câștige marele premiu. Înainte de a intra în junglă, noii concurenți au oferit o serie de declarații, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Cum v-ați schimbat după prima participare și ce așteptări aveți de această dată?

Alexandra Ciomag: Cred că m-am maturizat și mai mult decât eram, iar așteptări nu pot spune că am. Decât să fiu dezamăgită, mai bine nu am așteptări, asta dacă ne referim la oameni. Iar dacă fac referire la mine… am cele mai mari așteptări și anume să lupt până la capăt!

Elena Marin: Survivor este o experiență dură, unică, foarte diferită. Te învață să apreciezi unele lucruri simple, tocmai prin lipsa lor. Eu zic că m-a ajutat să progresez ca om, iar asta a fost ceea ce mi-am dorit. Ce aștept de data asta? Același lucru, progres, pentru că întotdeauna e loc de mai bine.

Citește și: Schimbări importante la Survivor All Stars România. O altă „faimoasă” este trimisă acasă, noi concurenți intră în competiție / Update

Sorin Pușcașu, de la Survivor All Stars: „La prima participare am fost doar pentru experiență, acum merg să câștig!”

Cătălin Zmărăndescu: Au trecut deja doi ani de la prima participare, unde am mers destul de departe în show și unde am slăbit aproape 30 de kg. Am realizat atunci cât îmi este de greu să stau departe de ai mei, dar mă bucur că acum cei mici au mai crescut și înțeleg altfel lipsa mea.

Sorin Pușcașu: Pot spune că am avut o mică schimbare ce ține de răbdare și apreciere, dar nu pot fi ipocrit, pentru că în momentul în care ajungi în același mediu ca înainte, redevii un pic ce erai. De exemplu, dacă în competiție mâncam și coaja de la banană și spuneam că acasă nu voi mai risipi mâncarea, acum las iar bananele până se înnegresc și le arunc. Dacă la prima participare am fost doar pentru experiență, acum merg să câștig! Asta este așteptarea mea de la mine! Știu că nu va fi ușor, sper să rămân sănătos și pe picioarele mele, iar restul vor veni prin munca depusă acolo!

Citește și: Cum arată concurentele de la Survivor România All Stars nemachiate. Elena Ionescu, infecție din cauza machiajului / Galerie foto

Elena Marin, de la Survivor All Stars: „Am și eu temerile mele, dar de data asta nu mai vreau să profite alții de ele”

Ce vă lipsește cel mai tare din experiența Survivor? Și ce vă sperie cel mai mult?

Alexandra Ciomag: În afară de familie și mâncare, altceva nu pot să-mi imaginez că îmi va lipsi în mod real. Nu mă sperie nimeni și nimic.

Elena Marin: Cel mai tare îmi lipsesc jocurile, traseele, pentru că îmi place sportul, îmi place competiția. Ce mă sperie cel mai mult? Nu mă mai sperie nimic! Glumesc, îți dai seama. Am și eu temerile mele, dar de data asta nu mai vreau să profite alții de ele.

Citește și: Ce face Daniel Pavel în Republica Dominicană, în pauzele filmărilor pentru Survivor All Stars: „Să vă spun și un secret” / Exclusiv

Cătălin Zmărăndescu, de la Survivor All Stars: „Dumnezeu îmi va fi aproape și mă va ghida în tot ceea ce urmează”

Cătălin Zmărăndescu: Nu mă sperie nimic, sunt setat la ceea ce mă așteaptă, iar Dumnezeu îmi va fi aproape și mă va ghida în tot ceea ce urmează.

Sorin Pușcașu: Nu știu dacă mă înțelege cineva, dar o parte din mine a rămas acolo! Mi-am impus atunci că acea junglă este casa mea, pentru că am trăit aproape jumătate de an în acel loc. Era un nou stil de viață la care mă adaptasem. Îmi lipsesc nopțile din baracă, ascultând marea și privind stelele, plaja aceea superbă, condițiile foarte greu de suportat. Acelea mi-au arătat ce este important cu adevărat. De speriat, mă sperie faptul că voi fi nevoit să mănânc iar cocos nu mai sunt deloc fan cocos…

Survivor All Stars, în fiecare marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO.

Foto: PRO TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton