Noi detalii despre starea Mioarei Roman. Oana Roman: „Situația nu e încurajatoare” / Video

.

Oana Roman a dat noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, care de câteva zile se află internată în spital. Fiica lui Petre Roman a povestit pe rețelele de socializare că situația mamei ei nu este deloc una încurajatoare.

Vedeta, care zilele trecute își ruga fanii să se roage pentru Mioara Roman, este nelipsită de la spital, pentru a fi aproape de cea care i-a dat viață, în aceste momente dificile. Totodată, ea își ține la curent urmăritorii de pe social media cu felul în care evoluează mama sa.

Oana Roman, despre starea Mioarei Roman

Oana Roman a povestit pe Instagram că situație este delictată și, deși Mioara Roman pare să fie puțin mai bine, medicii sunt rezervați. Însă, vedeta speră că mama ei va trece și peste această problemă și își va reveni.

„Ca în fiecare zi la ora 13:00 mă duc la mama. Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta. Am pus pe hold proiectele, mă concentrez să fiu lângă ea cât am voie, pentru că nu am voie să stau prea mult la spital. Trebuie să fiu și lângă Isa, asta e viața, cu bune și rele, cu perioade grele, cu perioade mai puțin grele, trebuie să trecem prin toate și să mergem mai departe și să ne luptăm să stăm cu capul sus, cu privirea înainte, să ne uităm în sus și să avem încredere că Dumnezeu are planurile Lui și noi trebuie să ne încredem în asta”, a afirmat Oana pe InstaStory.

Citește și: Oana Roman, în lacrimi! Motivul pentru care o mută pe Mioara Roman într-un alt centru de recuperare: „Este o luptă grea pentru mine”

Citește și: Oana Roman a decis să își ducă fiica la psiholog: „Este foarte afectată emoțional” / Video

După ce a vizitat-o pe Mioara Roman, aceasta a revenit în mediul online unde a precizat că femeia se simte mai bine.

„Am fost la mama, starea ei este un pic mai bună decât ieri, dar situație este, în continuare, foarte volatilă”, a dezvăluit Oana Roman.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mioara Roman, probleme de sănătate după ce a suferit o căzătură

Deși se confrunta deja cu câteva probleme de sănătate, starea Mioarei Roman s-a înrăutățit în urmă cu doi ani, când a căzut și a avut nevoie de o protejă la șold. Pentru că avea nevoie de îngrijiri de specialitate, Oana Roman a decis atunci să o interneze la un centru de recuperare.

Citește și: Mioara Roman, din nou la spital. Oana Roman, primele declarații despre starea de sănătate a mamei sale: „E din ce în ce mai fragilă”

Citește și: Oana Roman despre problemele de sănătate ale mamei sale, Mioara Roman: „Lucrurile au evoluat rapid, din păcate” / Video

„A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o fac pentru ea din două motive: să-i prelungesc viața și să-i prelungesc viața în demnitate. (…) Din păcate, aceste degenerări cognitive sunt foarte rapide, ele avansează foarte rapid, iar știința încă nu a descoperit nicio modalitate de a le ține în loc sau de a le da înapoi. Lucrurile au evoluat rapid, din păcate”, a afirmat fiica lui Petre Roman la începutul acestui an în podcastul lui Jorge.

În ultima perioadă, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit, aceasta ajungând de mai multe ori pe mâinile medicilor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mioara Roman

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton