Noi detalii despre Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner. Cu cine locuiește după moartea artistei și cui a rămas averea: „E încă foarte amărâtă, foarte supărată”

.

Plecarea Ronei Hartner i-a lăsat cu sufletul pustiit. Frații, fiica și mama îi duc dorul artistei care molipsea pe toată lumea cu pofta ei de viață. Astăzi, doar piesele pe care le-a lăsat în urmă și filmele făcute le mai alină sufletul.

Fiica artistei locuiește acum la Toulon alături de mama și de fratele solistei. Sumayla păstrează legătura și cu tatăl ei, dar nu și-a manifestat dorința de a se muta cu el.

„Eram obișnuită să vorbesc cu ea, să râdem”

„Ne e dor foarte tare de Rona și e greu! A fost greu de Crăciun, de Anul Nou. Eram obișnuită să vorbesc cu ea, să râdem, să o sun la miezul nopții, ora Franței, ea să mă sune la miezul nopții, ora Canadei… E greu încă, mi-e foarte dor de ea, ne e foarte dor de ea tuturor”, spune Rinda, sora artistei, conform Ciao.ro.

„Nu ne așteptam să se ducă așa de repede, dar așa a vrut Dumnezeu”

Își doreau să o aibă mai mult aproape și sperau că tratamentul pentru cancer o să dea rezultate, dar destinul a decis altceva. Despărțirea a venit pe neașteptate și i-a zdrunciat pe toți cei care au cunoscut-o sau au avut-o aproape.

„Ne-a luat prin surprindere, așa, pentru că tratamentul pentru cancer a funcționat și nu ne așteptam să se ducă așa de repede, dar așa a vrut Dumnezeu, măcar suntem împăcați cu gândul că nu a suferit și că avem amintiri, ne-a lăsat toată muzica pe care a făcut-o ea și toate filmele. Eu ascult muzica ei, mama încă nu e capabilă să-i asculte muzica, nici să vadă toate videourile și clipurile pe care le avea și când îi trimit poze e foarte amărâtă”, precizează Rinda.

„Să meargă să își vadă tatăl așa, din când în când, este ok, dar nu mai mult”

Sumayla, fiica artistei, resimte cel mai mult despărțirea de cea care i-a dat viață. Adolescenta de 16 ani a refuzat și să își serbeze ziua de naștere pe 5 ianuarie. A preferat să se înconjoare de pozele mamei ei și să sufere în tăcere. Unchiul ei, Reon, face totul ca să îi fie bine și o ajută să își continue drumul.

„Sumayla e Ok, e foarte supărată că și-a pierdut mama. Nu și-a serbat ziua de naștere pe 5 ianuarie, dar este în Franța,  în Toulon, cu fratele meu și cu mama. Fratele meu a rămas acolo, poate să lucreze de la distanță. Ce își dorește Sumayla cel mai mult este să rămână în Franța, la Toulon. Fratele meu a aranjat cu familia lui ca el să rămână acolo atâta timp cât este necesar pentru Sumayla și să o ajute pentru a se reîntoarce la școală”, mai spune Rinda.

„Nu pot să zic că este o luptă pentru avere, pentru că suntem totuși oameni”

Lucrurile s-au liniștit și în privința moștenirii lăsate de solistă. Fiica Ronei, Sumayla, a preluat tot, dar până va deveni majoră, Reon, unchiul ei, se ocupă de tot.

„Nu pot să zic că este o luptă pentru avere, pentru că suntem totuși oameni. Rona ce a lăsat, i-a lăsat totul fetei, normal, și persoana care se ocupă de toate este fratele meu Reon se ocupă foarte bine de Sumayla, o duce unde are nevoie, o plimbă, îi cumpără ce are nevoie, chiar dacă tatăl este tată, el e mai departe și nu vine, iar fata nu vrea neapărat să stea cu el.  Să meargă să își vadă tatăl așa, din când în când, este ok, dar nu mai mult”, mai spune sora artistei.

Citeşte și: Nicole Kidman, într-o rochie care nu lasă loc imaginației, la 56 de ani: „Fac cele mai nebunești alegeri” / Galerie FOTO

Citeşte și: Hilary Duff, total schimbată de când e însărcinată. Cum s-a afișat actrița la cumpărături

Citeşte și: Iana Novac de la A.S.I.A și soțul ei, în doliu. Familia artistei, lovită de tragedie: „A decedat chiar în seara spectacolului”

Citeşte și: Sarah Ferguson, diagnosticată și cu cancer de piele. Ducesa a aflat în urmă cu câteva luni că are cancer la sân

„O am cu mine în suflet tot timpul și port rochiile ei”

Rinda recunoaște că o visează pe Rona. Ea a ales să îi poarte rochile, pentru că asta o ajută să o simtă mai aproape de ea.

 „O visăm pe Rona. Eu o am cu mine în suflet tot timpul și port rochiile ei, le port la serviciu, le port în fiecare zi pentru că știu că e cu mine. Avea o cruciuliță foarte frumoasă pe care o am tot timpul cu mine, deci Rona e cu mine și îi port amintirea în continuare așa cum și-a dorit”, adaugă ea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton