Nina Hariton, marea câștigătoare Chefi la Cuțite sezonul 11: „E un vis minunat”

.

Nina Hariton este marea câștigătoare al celui de al 11-lea sezon al emisiunii Chefi la Cuțite. Tânăra, care lucrează ca agent imobiliar în Franța, i-a adus victoria lui chef Sorin Bontea.

În finală, Nina a luptat cot la cot cu celelalte două cuțite de aur, Laurențiu Neamțu din echipa gri și Paul Tudosescu din echipa neagră.

Nina Hariton, marea câștigătoare Chefi la Cuțite sezonul 11

„A fost unul dintre cele mai grele sezoane”, a precizat Gina Pistol.

„Pentru noi este important orice trofeu, orice titlu. Pentru că iubim această meserie, pentru că voi toți ne intrați la suflet în fiecare sezon și deveniți mândria noastră. Ne simțim reprezentați de voi”, a declarat chef Sorin Bontea înainte de dezvăluirea câștigătorului.

„Sunt foarte fericit că pentru prima dată în cele 11 sezoane avem toate cele trei cuțite în fața noastră”, a spus și chef Florin Dumitrescu.

Într-o seară istorică pentru show-ul culinar, în care pentru prima dată în cele 11 sezoane toate cele trei cuțite de aur au intrat în finală, Nina Hariton a reușit să obțină victoria și marele premiu de 30.000 de euro.

Astfel, mult râvnitul trofeu a ajuns, pentru al doilea an consecutiv, în echipa lui chef Sorin Bontea.

La obținerea trofeului, Nina a avut parte de ajutor din partea foștilor concurenți. Cei trei finaliști au și-au format propriile echipe care i-au ajutat cât de mult au putut la realizarea preparatelor ce au fost degustate, mai apoi, de către numele celebre din lumea gastronomiei din România.

Chefii au așteptat cu mari emoții verdictul finalei, fiecare sperând să-și adauge în palmares un nou titlu de câștigător Chefi la cuțite. Însă, cel care s-a bucurat de victorie și data aceasta a fost Sorin Bontea.

Înainte ca Nina Hariton să câștige finala, Sorin Bontea se putea lăuda cu cinci victorii. Pe de altă parte, FLorin Dumitrescu a obținut victoria în două sezoane, iar Cătălin Scărlătescu a ieșit de trei ori învingător.

Citește și: Ce familie frumoasă are Nina Hariton de la Chefi la Cuțite. Câștigătoarea sezonului 11 locuiește în Franța cu soțul și fiica

Citește și: Concurenții Chefi la Cuțite, în lacrimi înainte de semifinală: „E un sacrificiu foarte mare” / Video

Citește și: Cine sunt finaliştii Chefi la cuțite 2023! Surprize de proporţii în show-ul culinar de la Antena 1

Citește și: Gina Pistol, superbă în semifinala Chefi la Cuțite. Cât costă rochia spectaculoasă purtată de prezentatoare

Primele declarații ale câștigătoarei Chefi la Cuțite 2023

În momentul în care Gina Pistol a rostit numele câștigătorului celui de al 11-lea sezon, chef Sorin Bontea a sărit în sus de bucurie.

„Da-ți-mi o plamă să mă trezesc la realitate”, au fost primele cuvinte ale Ninei.

„E un vis minunat. M-au luat toți colegii în brațe, nu-mi venea să cred”, a mai spus câștigătoarea.

Nina și Sorin Bontea au dansat pe bandă.

„Acest premiu este și pentru colegii mei din echipa roșie de astăzi, din finală, dar și pentru chef Bontea care la început nu voia să îmi dea cuțitul de aur”, a completat Nina Hariton.

Nina Hariton, cea care a obținut cuțitul de aur de la Chef Bontea și care și-a adjudecat trofeul celui de al 11-lea sezon, a studiat gastronomia franceză la Paris, unde a și lucrat cinci ani în restaurante haute cuisine.

La audiții, ea i-a promis lui Sorin Bontea că va ajunge până în finală și nu doar că s-a ținut de cuvânt, dar i-a adus și victoria.

Nina are 31 de ani și este din Republica Moldova. Tânăra a ajuns să locuiască la Paris, alegând să meargă după bărbatul de care s-a îndrăgostit. De atunci au trecut opt ani, iar cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe. Rebeca a venit în semifinala Chefi la Cuțite pentru a-și susține mama.

Cu lacrimi în ochi, Nina Hariton a îmbrățișat-o și a mărturisit că nu o mai văzuse de trei săptămâni.

Deși are o experiență de 5 ani în domeniu, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2023 a fost nevoită să se reprofileze și a ales să lucreze ca agent imobiliar.

Chef Sorin Bontea, mândru de concurenta lui

La scurt timp după anunțarea marelui câștigător, chef Sorin Bontea a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre felul în care Nina s-a ținut de promisiune și a ajuns în finală și a și câștigat-o.

„Nina Hariton m-a convins să-i ofer cuțitul de aur în audiții și mi-a oferit în schimb promisiunea că va ajunge în finală. Nu numai că s-a ținut de promisiune, dar a și câștigat finala și împreună cu ea și eu. Al 6-lea sezon câștigat din toate cele 11! Bravo, Nina, felicitări!!! Sunt mândru de tine! A fost un sezon roșu` ca focu`, ne-a surâs norocu` și altul decât 1 nu putea fi locu`”, a scris simpaticul chef pe Instagram.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nina Hariton

Sursă foto: PR, Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton