Nicu Covaci, îngenuncheat de o afecțiune necunoscută: „Iau 20 de pastile dimineața, 3 la prânz și încă 12 seara”

.

Nicu Covaci (75 de ani) a făcut un anunț trist. Liderul formației Phoenix are simptome apăsătoare și se simte tot mai rău, dar afecțiunea cu care se confruntă rămâne un mister, asta pentru că medicii ezită să îi pună un diagnostic.

Artistul se luptă cu amețelile și își face cu greu treaba, lucru care îl mâhnește teribil.
Nicu Covaci nu mai poate picta sau cânta, iar viața i s-a schimbat radical.

Nicu Covaci are probleme de sănătate

„Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că nu pot spune. Sunt beat de cinci săptămâni, sunt beat tot timpul. Mă concentrez cu greu să îmi fac treaba, mă lupt. Nu sunt beat de la alcool, să fie clar, mă simt ca beat. Nu știu ce am, presupun că s-a întâmplat ceva la creier”, spune Nicu Covaci, conform Fanatik.

Boala l-a îngenuncheat. Solistul nu mai poate să cânte sau să picteze, nu se mai implică în nicio activitate. „Nu pot să fac nimic. Nu pun mâna pe chitară, nu pun mâna pe pensulă. Nu fac absolut nimic”, precizează Nicu Covaci.

Nicu Covaci are o stare de rău, dar medicii nu îi pun un diagnostic

Artistul a ajuns în mai multe spitale, atât din Spacia, cât și din România, dar medicii nu au dat încă un verdict. Unii i-au sugerat că ar avea ceva la creier. Acum, Nicu Covaci nu mai are încredere în nimeni. Își poartă suferința și încearcă să răzbată.

”Am fost la două spitale de aici din Spania, la două în Timișoara și unul în București. Fiecare medic îmi spune altceva, nu am încredere acum în nimeni. Unii spun că, în ultimă instanță, este ceva la creier. S-a întâmplat ceva acolo. Eu, dacă șed, e bine. Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic…”, mai spune el.

Citeşte și: Britney Spears susține că s-a sărutat cu Ben Affleck. Imaginea pe care solista a făcut-o publică

Citeşte și: Smiley și Pavel Bartoș, imagine de colecție. Cum arătau prezentatorii „Românii au talent” în urmă cu 14 ani

Citeşte și: Cum arată Daniela Crudu în luna a cincea de sarcină: „Am poftă de mâncare. Nu mă abțin de la nimic”. Fosta asistentă tv, anunț despre al treilea copil

Citeşte și: Gabi Bădălău confirmă despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ce spune despre presupusa relație cu instructorul de fitness: „Nu sufăr”

Nicu Covaci stă în Spania de 35 de ani

Nicu Covaci a părăsit țara în 1977, iar de 35 de ani locuiește în Spania. Artistul e dezamăgit că nu a fost recunoscut de Uniunea Compozitorilor și nu primește pensie în România.

”Din 1977, când am scos formația din țară, închisă în boxele „Marshall”, am continuat să compun, să cânt și să mă lupt împotriva răului. După vreo 10 ani, deci în 1988, am descoperit frumusețile Spaniei și m-am stabilit aici, unde sunt și acum, deci pe deal, în pădure și cu Mediterana sub nas. Așadar, aici locuiesc de atâta timp și vin în țară doar să cânt și să întăresc șira spinării românilor”, povestea Nicu Covaci cu ceva timp în urmă.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton