Nicu Banea, actorul din Atletico Textila, nu urmărea serialul de la Pro TV: „Acum 8 ani nu dețineam un televizor” / Exclusiv

.

Nicu Banea, unul din actorii din Atletico Textila, a devenit cunoscut prin intermediul vlogului său de pe YouTube, unde îl interpretează pe „Cosmin”, un tânăr care prezintă anumite situații amuzante inspirate din viața de zi cu zi. Mai mult, tânărul face și stand up comedy.

De-a lungul timpului, Nicu Banea a jucat în mai multe producții, unde a avut roluri interesante. Acum, în sezonul Atletico Textila, ce se difuzează pe platforma VOYO, îl interpretează pe Tibi.

Ce spune Nicu Banea despre rolul său din Atletico Textila?

Nicu Banea a vorbit despre experiența sa în serialul unde fotbalul și comedia fac casă bună. Cea mai iubită echipă din ligile secunde din România, jucătorii trecuți prin cele mai amuzante aventuri și o poveste care i-a ținut pe telespectatori în fața ecranelor de-a lungul primelor trei sezoane – Atletico Textila – a revenit pe platforma VOYO.

Ce actori joacă în serial?

Filmările s-au încheiat recent, iar protagoniștii promit că și de această dată, spectatorii vor avea parte de surprize și multă energie bună. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Angel Popescu, Răzvan Oprea, Andrei Mateiu, Pavel Bârsan, Bogdan Cotleț și Andreea Mateiu.

Iată ce ne-a declarat Nicu Banea despre rolul său din Atletico Textila!

S-au încheiat oficial filmările pentru Atletico Textila. Cum a fost această experiență pentru tine?

A fost destul de solicitant, având în vedere că am mai filmat în paralel la un alt proiect. Însă, per total a fost o experiență foarte plăcută și sper să se repete cât de curând.

„Eu și Matei am avut chimie din prima zi. Este un actor extrem de talentat”

Primele sezoane Atletico Textila au avut premiera în urmă cu 8 ani. Erai fan al serialului pe atunci?

Acum 8 ani nu urmăream serialul pentru că nu dețineam un televizor. Însă, acum am un cont VOYO și sunt un mare fan al serialului!

Personajul tău, Tibi, este omul de încredere al lui Junior (Matei Constantin). Cum a funcționat chimia dintre tine și Matei la filmări?

Eu și Matei am avut chimie din prima zi. Este un actor extrem de talentat și un om foarte mișto, cu care sper să mă reîntâlnesc la filmări cât mai repede.

Nicu Banea: „Nu e atât de neplăcut când sună zilnic alarma la ora 3 dimineața”

Care sunt 3 lucruri fără de care personajul tău, Tibi, nu ar putea să trăiască?

Tibi nu ar putea trăi fără: a lăsa impresia că are bani, fără Internet și mai ales fără prietenia lui Junior.

Ai învățat ceva nou despre tine în urma experienței Atletico Textila?

Chiar am învățat ceva nou, și anume că nu e atât de neplăcut când sună zilnic alarma la ora 3 dimineața. Deși, este binevenită și o pauză la un moment dat.

Ar putea Cosmin, personajul tău de pe Youtube, să fie un membru potrivit al echipei de fotbal Atletico Textila?

Nu m-am gândit la asta, dar cred că da. Ar putea să fie un fotbalist de nădejde. Rezervă, dar de nădejde.

Foto: PR Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton