Nicoleta Luciu și tatăl ei, împreună de sărbători, după mulți ani. Vedeta a trecut cu greu peste copilăria traumatizantă

.

Nicoleta Luciu (42 de ani) și tatăl ei au îngropat securea războiului și vor petrece sărbătorile de iarnă împreună.

După ce a vorbit în nenumărate rânduri despre traumele din copilărie legate de problemele cu alcoolul pe care tatăl ei le avea în trecut, Nicoleta Luciu și-a invitat părintele, de Crăciun, la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește cu familia ei.

Tatăl Nicoletei Luciu își va vizita nepoțeii de Crăciun

Ion Luciu, tatăl Nicoletei și al Iulianei Luciu, s-a declarat nerăbdător să-și vadă cei patru nepoței – Zolt Jr. și tripleții Kim, Kevin și Karoly -, și să le dea daruri de la Moș Crăciun.

Sunt bine, sănătos și bucuros, în același timp. De sărbători, o să mă duc la Nicoleta la Miercurea – Ciuc, să fim cu toții acolo. Nepoțeilor le-am pregătit deja jucăriile de la Moș Crăciun. O să fie frumos – a precizat Ion Luciu, pentru Click!.

„Nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani!”

Nicoleta Luciu și soțul ei, Zolt Csergo, locuiesc împreună cu copiii la Miercurea Ciuc. Tatăl Nicoletei spune că nu și-a mai văzut nepoții de trei ani, pentru că drumul până la ei este lung.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu, despre traumele din copilărie: „Când tata ajungea acasă, ascundeam cuțitele și toporul”

În trecut, Nicoleta povestea că a avut o copilărie nefericită din cauza problemelor cu alcoolul ale tatălui, care devenea adesea violent. Așadar, a fost o perioadă când cei doi s-au evitat. Dar Nicoleta și sora ei l-au ajutat mereu cu bani pe tatăl lor.

Fetele mă ajută și cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta. – mai spunea Ion Luciu.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu, despre secretul unei căsnicii perfecte: „Fetele bune au gura mai mică!”

„N-am simţit niciodată dragostea de tată!”

Nicoleta Luciu a povestit în urmă cu câțiva ani cum tatăl ei venea acasă sub influența băuturilor alcoolice și avea o atitudine violentă față de mama ei. Fosta actriță a spus că se temea foarte tare de el.

Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu, criticată de fani pentru felul în care a ajuns să arate: „Te-ai transformat urât. Nu cred ceea ce văd!”

Mă trezeam la 3 dimineaţa ca să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar.

Vedeta de televiziune a încercat să treacă peste copilăria traumatizantă, dar nu a fost ușor. Nicoleta spune că ea a fost cea care și-a separat părinții, interzicându-le să-și vorbească.

Tatăl meu bea de 30 de ani, dar am încercat să uit. De la 15 ani, am încercat să îmi umplu timpul. Am plecat să muncesc, să învăţ. (…) El locuieşte în apartamentul familiei, unde am stat eu cu fraţii mei şi cu mama mea. Părinţii mei nu au divorţat, i-am separat eu. Le interzic să-şi vorbească, pentru că-şi fac rău. Pe mama am luat-o la mine, după ce am născut.

Eu cred că le e mai bine aşa. (…) Când e treaz, el e un om de nota 10. Îi plătim întreţinerea, îi luăm medicamente, îi mai ducem şi pachete, dar nu-i dăm bani – mărturisea Nicoleta, în trecut, în cadrul unei emisiuni televizate.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton