Nicoleta Luciu revine în televiziune. Va face parte din juriul unei emisiuni celebre

.

Nicoleta Luciu revine în televiziune, după ce, timp de mai mulți ani, a ales să se dedice creșterii copiilor săi. Aceasta locuiește în prezent Miercurea Ciuc.

Fosta asistentă de televiziune se va alătura juriului emisiunii iUmor de la Antena 1.

Nicoleta Luciu, la iUmor. Delia, despre revenirea vedetei în televiziune: „M-am bucurat”

Deși familiarizată cu camerele de filmat şi luminile reflectoarelor, emoțiile au copleșit-o pe Nicoleta Luciu la scurt timp după ce a păşit în platoul emisiunii iUmor. „Ce emoții am!“, a exclamat vedeta, iar Delia a încurajat-o.

Nicoleta Luciu revine în televiziune. Va face parte din juriul unei emisiuni celebre

Ulterior, jurata a mărturisit: „Pe Nicoleta Luciu n-a mai văzut-o nimeni de o grămadă de ani și m-am bucurat să văd că este la fel de frumoasă. Arată superb!“.

Întrebată despre absența de pe micile ecrane și de la evenimentele mondene, vedeta a răspuns: „Copiii au fost prioritari“, iar Costel a concluzionat: „4 copii – nu prea mai ai timp să faci chestii. Și… înseamnă că și-a dorit mai mult să fie mamă de cât să fie în centrul atenției, în lumina reflectoarelor“.

Nicoleta Luciu revine în televiziune. Va face parte din juriul unei emisiuni celebre

Nicoleta Luciu a dezvăluit în cadrul interviului că urmărește show-ul de umor și că de multe ori și-a dorit să fie și ea la masa juraților. „Mie-mi place iUmor și mi-am dorit și eu să fiu o dată în juriu. Nu știu cui i-a venit ideea asta genială de a aduce un invitat în juriu!”, a mărturisit Nicoleta.

Actrița, luată de roast de Iuliana Luciu

Și dacă tot a acceptat să facă parte din juriul celebrei emisiuni, nu se putea ca Nicoleta Luciu să scape fără să fie luată la „roast”.

Prima care a venit în fața celor patru jurați iUmor cu un material pentru şi despre Nicoleta a fost chiar sora ei, Iuliana.

Nicoleta Luciu revine în televiziune. Va face parte din juriul unei emisiuni celebre
Iuliana Luciu, pe scena iUmor

„Nu știu dacă ți-a spus cineva că ai ceva în comun cu Angelina Jolie… Da, amândouă ați fost îndrăgostite de Brad Pitt… doar că ea a dormit cu el în pat, tu, doar cu poza! (…) Dar e o tipă tare bună la suflet! (…). Așa de mult mă bate la cap să mă așez la casa mea, de zici că e arhitect“, a glumit Iuliana Luciu, stârnind hohote de râs.

Pe Nicoleta Luciu a luat-o la roast și Luminița Dulgheru, prietenă bună cu vedeta tv de peste 20 de ani. Pe lângă amintirile pe care le au împreună, ele au în comun un alt aspect important: amândouă sunt mame de tripleți.

„Pe noi ne leagă o prietenie frumoasă și nu doar pe noi, ci și pe copiii noștri. Din păcate, atunci când ne întâlnim, nu prea ne înțelegem… pentru că noi suntem 2 și ei sunt 7“, a spus apropiata vedetei în timp ce platoul a răsunat de râsete.

Cu Doinița Oancea, Nicoleta Luciu s-a cunoscut în urmă cu 15 ani, iar la scurt timp au ajuns să fie surori într-un serial tv. Relația creată pe platourile de filmare s-a consolidat de-a lungul timpului și în viața privată.

Nicoleta Luciu revine în televiziune. Va face parte din juriul unei emisiuni celebre
Doinița Oancea la iUmor

„Nicoleta, vreau să spun că tu ești o femeie extraordinară! În primul rând, că le faci pe toate dintr-odată. Ca de exemplu: ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro, dintr-o căsătorie. (…). Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță… ăsta era visul ei, dar, până la urmă, a renunțat“, a spus Doinița Oancea în timpul roast-ului pe care i l-a făcut celui de-al patrulea jurat iUmor. 

Nicoleta Luciu își dorea să revină pe micile ecrane

Luciu a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, că își dorește să revină pe micile ecrane, însă așteaptă o ofertă care să i se potrivească.

Nicoleta Luciu revine în televiziune. Va face parte din juriul unei emisiuni celebre

„Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la mai multe reality show-uri, dar am renunțat. E o perioadă foarte lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”, a declarat Nicoleta Luciu pentru Impact.ro.

„Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta nu aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a povestit ea.

Fosta asistentă suferă de alopecie

În urmă cu câteva luni, Nicoleta Luciu a fost diagnosticată cu alopecie. Astfel, actrița e nevoită să meargă săptămânal la o clinică specializată pentru un tratament cosmetic pentru a stopa căderea părului. Această problemă duce la rărirea pilozității sau, mai rău, la pierderea completă a acesteia.

Din fericire există o modalitate pentru a remedia afecțiunea, la care Nicoleta Luciu a apelat, iar rezultatele sunt îmbucurătoare. Un tratament pentru alopecie are un cost de circa 1000 – 2000 de euro.

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, a dezvăluit fosta asistentă de televiziune.

Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, au împreună patru copii – Zolt Jr. și tripleții Kim, Kevin și Karoly.

Sursă foto: PR, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton