Nicoleta Luciu, despre primele sale joburi: „În caz de război, am fi fost primii recrutați”

.

Nicoleta Luciu (42 ani) a vorbit despre primele sale joburi. Aceasta a mărturisit că a început să lucreze încă de la vârsta de 16 ani.

Actrița are acum o viață frumoasă, însă în tinerețe nu își putea permite orice. Astfel că, la vârsta de 16 ani, a decis să se angajeze. Iar primul ei job a fost unul cu totul neașteptat.

Luciu a afirmat că primii bani i-a câștigat din postura de aplaudac la diferite emisiunii ale posturilor de televiziune Pro TV și Tele7ABC.

„Am început ca aplaudac, când s-a înființat Pro TV. Era un extra job, apoi tot ca aplaudac la Tele7ABC. Aveam vreo 16 ani. Atunci, încă din clasa a zecea am câștigat primii mei bani”, a declarat Nicoleta Luciu pentru Playtech.

Pe lângă jobul de aplaudac, Nicoleta a lucrat și ca asistentă medicală la Terapie Intensivă.

Nicoleta Luciu ar fi vrut să devină medic

Aceasta a mărturisit că a urmat cursurile școlii de asistentă medicală și își dorea să facă și Facultatea de Medicină.

„În paralel cu extra-jobul de aplaudac, făceam și școala la Crucea Roșie, ca voluntar. În caz de război, am fi fost primii recrutați. Doi ani am făcut practica la Spitalul Universitar, în clasa a X-a și a XI-a, apoi am urmat școala de asistente și am lucrat la Terapie Intensivă, la Bagdasar. Dar în același timp profesam și ca model”, a povestit Nicoleta Luciu.

Dar planurile ei de a devein medic s-au schimbat după ce a câștigat titlul de Miss România. Atunci a început să primească mai multe oferte de joburi în lumea modei, cale pe care a și ales să o urmeze.

„Am vrut să dau la Medicină, dar am câștigat Miss România și lucrând și ca model, de cinci ani, mi-au venit foarte multe joburi. Și așa a început propulsarea mea. Voiam să fiu doctor, pe salvare, apoi pediatru, doar că am ajuns în televiziune”, a afirmat Nicoleta Luciu pentru sursa citată anterior.

Deși a avut o carieră frumoasă în televiziune, aceasta spune că are momente când regretă că nu a ales să devină medic.

„Știu și acum să iau sânge din venă, să fac injecții. Când eram mai tânără și eram deja vedetă, mergeam în bloc la vecine, să le fac injecții. Luam o grămadă de bani. Trebuia doar să lansez ideea, că imediat aveam de lucru. Chiar aveam pacienți, eu le făceam tratamentele, mă implicam”, a mai spus vedeta.

Își dorește să revină în televiziune

De o perioadă, Nicoleta Luciu s-a retras Miercurea Ciuc împreună cu soțul ei și cei patru copii ai lor. Însă, acum este pregătită să revină pe micile ecrane.

„Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la mai multe reality show-uri, dar am renunțat. E o perioadă foarte lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”, a declarat Nicoleta Luciu în urmă cu câteva săptămâni.

„Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta nu aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a povestit ea.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Nicoleta Luciu

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton