Nicole Scherzinger s-a logodit. Thom Evans i-a oferit inelul după trei ani de relație

.

Nicole Scherzinger, în vârstă de 44 de ani, s-a logodit cu iubitul ei, jucătorul de rugby Thom Evans (38 ani). Artista nu a stat deloc pe gânduri când bărbatul a întrebat-o dacă vrea să îi fie soție.

Vestea cea mare a fost dată chiat de solista Pussycat Dolls, pe Instagram, unde a postat câteva imagini surprinse în timpul fericitului moment.

Nicole Scherzinger s-a logodit cu Thom Evans

„Am spus DA”, a scris Nicole Scherzinger pe rețeaua de socializare, alături de un emoji în formă de inel.

În imagini apare Thom care a îngenuncheat, în timp ce Nicole și-a pus emoționată mânile la față. Cei doi se aflau în Hawaii, iar cererea în căsătorie a avut loc pe nisip, în fața mării.

Nicole și Thom s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2019, pe când ea era jurat în emisiunea „X Factor”, iar el concurent. Relația lor a început la scurt timp, iar de atunci au fost de nedespărțit.

Artista obișnuiește să posteze în mod regulat imagini cu ea și iubitul ei pe rețelele de socializare. Însă, la începutul acestei luni, Thom a fost cel care a postat un instantaneu din Lisabona.

Deși la începutul acestui an s-a zvonit că cei doi s-au despărțit, atât Nicole cât și Thom au precizat clar pe social media că relația lor merge foarte bine și nu intenționează să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Nicole Scherzinger a fost dată afară din juriul X Factor

Citește și: Nicole Scherzinger, secretul unui ten perfect. Folosește o ustensilă de aur de 24 karate

Citește și: Cine e Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea. Sportivul s-a iubit în trecut cu Maria Sharapova și cu Nicole Scherzinger

Citește și: Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie. Ce alegere a făcut tânăra

Artista a mai fost logodită în trecut

Aceasta nu este prima logodnă a lui Nicole Scherzinger. Artista a mai fost logodită în trecut cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton. Deși au fost la un pas de a se căsători, Nicole și Lewis au avut parte de o relație tumultoasă, cu multe despărțiri și împăcări. În momentul în care au anunțat că relația lor s-a încheiat definitiv, în 2015, cei doi au declarat că motivele separării sunt programele încărcate și carierele lor.

Un an mai târziu, cântăreața l-a întâlnit pe tenismenul bulgar Grigor Dimitrov cu care a format un cuplu până în 2019. În prezent, sportivul se află într-o relație cu Mădălina Ghenea.  

După trei ani, cei doi au ales să se despartă, iar Nicole a ajuns curând în brațele lui Thom Evans, cel care acum vrea să își petreacă restul vieții alături de ea.

Inelul de logodnă a venit cu puțin timp înaintea zilei de naștere a artistei. Nicole Scherzinger va sărbptori pe 29 iunie împlinirea vârstei de 45 de ani.

Nici Thom Evans nu a mai fost însurat înainte, însă se știe că a avut o relație cu actrița Kelly Brook. Cei doi s-au despărțit în 2013, după trei ani de relație.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nicole Scherzinger și Thom Evans

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton