Nicole Kidman, într-o rochie care nu lasă loc imaginației, la 56 de ani: „Fac cele mai nebunești alegeri” / Galerie FOTO

.

Nicole Kidman a impresionat întreaga lume cu apariția sa de la premiera filmului „Expats”, ce a avut loc la New York. Celebra actriță în vârstă de 56 de ani a ales o rochie care nu lasă prea mult loc imaginației, după ce a declarat că nu îi pasă ce spun alții despre alegerile ei vestimentare.

După interviul în care a afirmat că îi este indiferentă părerea celorlalți, Nicole Kidman a făcut furori la premiera noului ei film, ce a avut premiera duminică.

Nicole Kidman, într-o rochie revelatoare la premiera filmului „Expats”

Vedeta de la Hollywood a avut o apariție spectaculoasă. Deși vremea este rece, aceasta nu a ținut cont de temperatura din termometre și a ales să își arate silueta într-o ținută neagră cu care a întors toate privirile. Nicole Kidman și-a etalat spatele tonifiat și abdomenul plat într-o rochie neagră, fără spate și cu despicătură adâncă pe picior.

Actrița a ales să își lase rochia să strălucească, fără a adăuga prea mule accesorii. Nicole Kidman a ales să poarte cercei cu diamante eleganți, dar simpli, o brățară și un inel cu diamante, precum și un ceas.

Vedeta și-a lăsat părul liber, în timp ce a optat pentru un make-up simplu, format din fard de pleoape auriu și ruj trandafiriu.

În filmul „Expats”, Nicole Kidman o interpretează pe Margaret, o americancă înstărită care trăiește o viață aparent idilică în Hong Kong cu familia ei – până când fiul ei dispare.

Citește și: Imagine rară cu fiica adoptată de Tom Cruise și Nicole Kidman. Cum arată astăzi Bella

Citește și: Nicole Kidman, atingeri fierbinți cu soțul, Keith Urban, la plajă. Cum arată actrița în costum de baie la 56 de ani

Citește și: Emily Burghelea, într-o ținută spectaculoasă la petrecerea pentru tăiarea moțului fiului ei. Ce a ales Damian de pe tăviță / Video

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în copilărie. Imagini pe care știrista Pro TV nu le-a mai făcut publice: „Eram cu râsul, și când eram băiețel”

Nicole Kidman, despre experiența ei la Hollywood, după vârsta de 50 de ani

Nicole a vorbit recent despre experiențele ei ca actriță la Hollywood, din postura de femeie trecută de 50 de ani.

Vedeta australiană a declarat pentru podcastul Stellar’s Something To Talk About că, după ce a făcut furori cu controversata ei ședință foto cu fuste micro Vanity Fair din 2022, nu a lăsat niciodată ceea ce cred alții să o rețină.

„Eu fac cele mai nebunești alegeri. Îi spun ‘alegeri ale adolescenței’ pentru că nu mă gândesc niciodată la consecințe”

„Eu fac cele mai nebunești alegeri. Îi spun „alegeri ale adolescenței” pentru că nu mă gândesc niciodată la consecințe”, a afirmat Nicole Kidman, citată de Daily Mail.

„Trebuie să fii făcut să te gândești la consecințe jumătate din timp. O parte din creierul meu pur și simplu nu gândește așa”, a precizat ea.

Celebra actriță a explicat că face toate alegerile legate de modă în funcție de felul în care se simte, fără a ține cont de ceea ce spun alții că ar trebui să poarte.

„Încerc doar să rămân în acel loc, pentru că altfel cred că te sperii sau te îngrijorezi de ceea ce cred oamenii”, a mai spus Kidman.

„În ceea ce privește reacțiile oamenilor, nu vreau să știu. Mă va opri din ceea ce vreau să fac”, a subliniat Nicole Kidman.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu rochia spectaculoasă purtată de Nicole Kidman la premiera filmului „Expats”

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton