Nicole Cherry, schimbare de look. Artista a renunțat la părul lung: „Ești superbă”

.

Nicole Cherry (25 ani) a apelat la o nouă schimbare de look, moment în care a anunțat și lansarea unei noi piese. Artista a uimit pe toată lumea când a apărut în mediul online fără părul lung cu care își obișnuise fanii și cu refrenul unei noi melodii care deja a cucerit internetul.

Nicole Cherry, schimbare de look

Nicole Cherry a renunțat la părul lung pentru un look nou-nouț. Artista a optat pentru o tunsoare bob, iar stilul ei vestimentar pare să se fi schimbat de asemenea.

Cântăreața, care se bucură de un succes răsunător pe scena muzicii din România, apare într-un scurt clip distribuit pe pagina sa de Instagram într-o rochie mulată cu print de leopard, cu decolteu adânc și un colier auriu, masiv, în jurul gâtului.

Machiajul lui Nicole Cherry amintește de Cleopatra, fosta regină a Egiptului.

„New look, new music on the way (un nou look, muzică nouă pe drum – n.r.)”, a scris artista pe rețelele de socializare.

Pe lângă noul său look, internauții au fost fascinați de vocea lui Nicole, dar și de noua piesă care, potrivit acestora, dă dependență.

Citește și: Ce fel de mamă este Nicole Cherry: „Am un caracter care nu m-a doborât”. Vrea să depășească granițele țării cu muzica ei / Exclusiv

Citește și: Nicole Cherry și sora ei seamănă ca două picături de apă! Cu ce se ocupă Carla în Marea Britanie

„Ador”, „Ce voce”, „Deci nu știu, dar noul look chiar e pentru tine. Adoor!”, „Nici nu ne-am săturat de „Nopțile” și deja ne înnebunești cu altă piesă?? Eu deja o vreaauu rău de tot pe asta”, „Superb, mult mai frumoasă ești cu părul scurt”, sunt câteva din mesajele lăsate de admiratorii lui Nicole Cherry.

Artista își dorește o carieră la nivel internațional

În ultimii 11 ani, Nicole Cherry s-a ocupat de cariera ei în România, însă spune că își dorește să ajungă cunoscută la nivel internațional. Astfel, ea a scos mai multe piese în alte limbi, precum engleză și spaniolă. Mărturie stă această ultimă piesă pe care urmează să o lanseze, care este în limba spaniolă.

„Eu sper să depășesc și bariera țării noastre pentru că este singurul lucru care nu s-a îndeplinit încă. Pentru succes internațional, ca să fie un succes sigur și de care să te bucuri și peste ani, cred că e nevoie de mai multă muncă și fac treaba asta. Cred că e timpul să fac ceva și pentru internațional”, a declarat Nicole Cherry la Fresh by Unica.

Citește și: Kate Middleton, primul mesaj de când a anunțat că are cancer. Ce a transmis Prințesa de Wales: „Îmi pare foarte rău”

Citește și: Nicole Cherry, dezvăluiri despre nunta cu Florin Popa: „Îmi doresc foarte mult în afara țării” / Exclusiv

Artista s-a lansat în muzică pe când avea doar 14 ani, iar de atunci este o prezență constantă pe radiourile din România, dar și pe marile scene din țară.

„Nu regret nimic. Asta mi-am dorit. Să fac muzică, muzica mea să fie ascultată de către oameni și să fiu susținută fix așa cum s-a întâmplat, de către toți artiștii pe care eu îi adoram și îi aveam ca repere. Mi-am trăit visul cu ochii”, a mai spus Nicole Cherry pentru Unica.ro.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată acum Nicole Cherry, după schimbarea de look

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton