Nicole Cherry sărbătorește 6 ani de relație cu soțul ei, Florin Popa. Cum l-a cunoscut artista pe tatăl fetiței ei

.

Nicole Cherry sărbătorește 6 ani de relație alături de Florin Popa, cel care între timp i-a devenit soț în urmă cu doi ani. Cei doi au împreună și o fetiță, pe Anastasia care va împlini 3 ani la sfârșitul acestui an. Artista i-a transmis un mesaj emoționant partenerului ei de viață, în mediul online.

Nicole Cherry sărbătorește 6 ani de relație cu soțul ei, Florin Popa

Nicole Cherry (25 de ani) l-a cunoscut pe cel care urma să îi devină soț prin intermediul tatălui ei care le-a făcut cunoștință. Atunci Nicole avea doar 16 ani, însă au păstrat legătura ca prieteni, iar la 19 ani, au început o relație chiar la festivalul UNTOLD.

„La mulți ani nouă, iubirea mea! Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi și pentru că mă inspiri să fiu cea mai bună versiune a mea. Te iubesc”, a scris Nicole Cherry într-o postare pe Instagram.

Nicole și Florin au devenit părinții unei fetițe, Anastasia, în luna noiembrie a anului 2021. În mai 2022, artista și partenerul ei s-au căsătorit civil, iar în aceeași zi au botezat-o și pe fiica lor. 

Citește și: Secretul lui Nicole Cherry pentru siluetă: „Am descoperit că este și sănătos”. Ce înălțime are artista / Exclusiv

Citește și: Cu ce se confruntă Nicole Cherry în cariera muzicală: „Treaba asta este cea mai grea”. Ce relație are cu divinitatea și ce spune despre terapie / Exclusiv

Nicole Cherry traversează una dintre cele mai frumoase perioade profesionale. Cu peste 11 ani de carieră, numeroase hituri, colaborări și concerte, artista a lansat piese care au cucerit topurile radio precum “Nu mai consum” cu Tata Vlad de la B.U.G. Mafia, “Din cauza ta” cu Carla’s Dreams sau “Paharul sus” cu Puya. Cel mai recent single este “Como El Agua” cu Sickotoy.

Artista, dezvăluiri despre căsnicia cu Florin

Nicole Cherry și Florin Popa au ales să își trăiască viața privată departe de ochii publicului, dar își mai încântă, din când în când fanii cu imagini cu ei doi, dar și cu fetița lor. În urmă cu doi ani, artista a declarat că Floin este sufletul ei pereche și a știut din prima clipă că el este alesul.

„De la bun început, pentru că am avut încredere și nu m-am îndoit nicio secundă, niciun moment când eram alături de el. Mă simțeam sigură, știam că niciodată nu m-ar pune într-o situație în care să mă facă să mă simt prost sau să mă părăsească. Nu am avut niciodată sentimentul acesta”, a spus ea la momentul respectiv pentru Impact.

Citește și: Nicole Cherry, dezvăluiri despre nunta cu Florin Popa: „Îmi doresc foarte mult în afara țării” / Exclusiv

Citește și: Bianca Sârbu, schimbare radicală de look. Cum arată tunsă periuță. „E scurt. Arăt eu a om bolnav?”

De asemenea, Nicole Cherry a afirmat în urmă cu câteva luni că nu exclude posibilitatea de a-și mări familia,

„Anastasia e foarte bine! Crește și ne surprinde în fiecare zi cu noile lucruri pe care le face și pe care le învață. Este o perioadă foarte frumoasă! Pentru sentimentul pe care îl ai atunci când aduci pe lume un copil, clar cred că mi-aș mai dori, dar nu este momentul. Cred că este o chestie pe care numai Dumnezeu o știe! Când o să creadă el că avem suficient timp să ne ocupăm și de al doilea copil probabil că o să vină dar deocamdată ne concentrăm pe Anastasia și pe cariera mea”, a declarat cântăreața pentru Click!

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton