Nicole Cherry, întâlnire cu J Balvin la Neversea. Amintirea care îi leagă pe cei doi artiști

.

Nicole Cherry a făcut show pe scena Neversea și a încins atmosfera cu piesele sale de top, ”Florile tale”, ”Din cauza ta”, ”Nu mai consum” sau ”Se poartă vara”.

A fost pentru prima dată când artista a fost prezentă la festival și a împărțit scena cu nume consecrate din industrie, precum J Balvin, Lil Uzi Vert, Don Diablo, Salvatore Ganacci, Timmy Trumpet, Morten, Steve Aoki și mulți alții.

Nicole Cherry s-a întâlnit cu J Balvin

Nicole Cherry a avut parte și de o întâlnire de zile mari. Solista a dat în culise peste J Balvin, unul dintre artiștii internaționali care s-a declarat impresionat de single-ul ei de debut, ”Memories”. De la acel moment din urmă cu 10 ani, între cei doi s-a legat o frumoasă prietenie.

Nicole a filmat pentru TikTok cu J Balvin și de această dată. Este deja o tradiție ca de fiecare dată când se întâlnesc să filmeze un video pentru TikTok, cel făcut vara trecută la Untold a devenit viral și a avut peste 4.1 milioane de vizualizări.

Citeşte și: Nicole Cherry, ținute sexy și decolteu amețitor în noul videoclip: „Ea simte că relația lor e de domeniul trecutului”

Citeşte și: Artista și-a schimbat prioritățile de când e mamă. Nicole Cherry: “După concert și după sute de kilometri, relaxarea mea este Anastasia”/ EXCLUSIV

Citeşte și: INTERVIU. Nicole Cherry, despre cum îmbină cu succes viața personală cu cea profesională: „Îmi reîncarc bateriile în drum spre concerte”

Nicole Cherry: „Am avut spijinul lui Florin, care a contat enorm”

Nicole Cherry se consideră o femei împlinită de când a venit pe lume Anastasia. Artista reușește să îmbine cu succes angajamentele artistice și rolul de mamă, asta că pentru că are două ajutoare de nădejde, soțul și mama sa.

Citeşte și: Nicole Cherry, adevărul despre operațiile estetice: „Nu aș avea de ce să mint”

Citeşte și: Cât au costat rochiile purtate de Nicole Cherry la cununia civilă și la botezul fiicei sale, Anastasia

Citeşte și: Cum s-a schimbat relația dintre Nicole Cherry și Florin Popa după ce au devenit părinți

„Am fost foarte bine din punct de vedere psihic, pentru că după perioada sarcinii și imediat după, sunt multe emoții care te înconjoară și te invadează clar, dar cred că am reușit să fac față cu brio. Am avut spijinul lui Florin, care a contat enorm. Cred că pentru orice mămică este important să aibă sprijinul soțului, iubitului. Și ajutorul mamei a fost enorm.

Mama mă ajută cu Anastasia. În mod normal, în weekend rămâne la ea, cel puțin în perioada verii așa s-a întâmplat, pentru că eu am fost la concerte și în timpul săptămânii am fost eu cu ea”, a mărturisit artista pentru UNICA.RO.

Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Tata Vlad (B.U.G. Mafia), Connect-R și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul ”Romina VTM”.

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton