Nicolai Tand și-a dus soția și copiii în America. Ce aventuri au bifat în călătorie

.

Nicolai Tand (49 de ani) a luat o pauză de la toate angajamentele pe care le are și a plecat cu familia în America. Călătoria pare să fie una de vis atât pentru soția cunoscutului bucătar, cât și pentru cei doi copii.

Nicolai Tand este căsătorit cu Monica și are o fiică în vârstă de 12 ani, Ilona, și un fiu, pe nume Iancu, în vârstă de 9 ani. Deși ambii sunt din Maramureș, povestea lor a început în Franța, acolo unde drumurile li s-au întâlnit.

Nicolai Tand: „Îmi place să merg cu copiii mei la muzee, sunt ca niște lecții de istorie”

“Grand Canyon. Grande amore”, a scris el în dreptul unei fotografii alături de soția sa, Monica Tand, apoi a continuat să își țină la curent urmăritorii virtuali cu parcursul excursiei.

“Azi am fost pe activitați artistice. Îmi place să merg cu copiii mei la muzee, sunt ca niște lecții de istorie, știință sau artă pe care știu că le rețin și le și place”, a mărturisit Nicolai Tand, pe o rețea de socializare.

De asemenea, cei patru au mers apoi să vadă delfinii și se declară încântați de această experiență.

Citeşte și: Ce copii frumoși au Nicolai Tand și soția sa, Monica. Imagini rare cu Ilona și Iancu

Citeşte și: Nicolai Tand, de la dormitul pe străzi la o carieră închinată momentelor din copilărie: „Am mâncat și conservă de pisici” / Video

Nicolai Tan: „Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică”

Nicolai Tand și-a cunoscut partenera de viață în Franța. Marea dragoste care i-a legat a făcut-o pe Monica, fost model, să lase totul în urmă și să își urmeze bărbatul iubit.

„Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile, a fost imaginea pentru Air Grecia, un an de zile. Amândoi suntem din Maramureş“, a povestit Nicolai. „Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică. Ne-am întors în România, dar şi acum ne lipseşte Franţa. Pentru că noi am fost unii dintre românii care s-au dus să se integreze în Franţa.

Nu doar să trăiască un pic acolo, să facă bani şi să ne întoarcă acasă. Şi ne-am integrat foarte bine. Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat la tot ce avea acolo pentru mine“, spunea Nicolai Tand, în cadrul unui podcast.

Nicolai Tand a mai fost căsătorit cu o franțuzoaică, dar povestea nu a durat. Cunoscutul bucătar crede că problema la ei a fost că veneau din lumi diferite.

Citeşte și: Secretul lui Chef Nicolai Tand pentru cele mai pufoase și delicioase găluște cu prune

Citeşte și: Mircea Radu, după plecarea celor trei chefi de la Antena 1: „Mona Segall nu se simte bine. Loviturile sub centură dor cel mai tare”

Nicolai Tand a fost șofer pe ambulanță

„M-am căsătorit la vreo 25 sau 27 de ani. Nici nu mai știu. Ea era mai tânără decât mine. Ea lucrase într-un restaurant, eu lucrasem pe șantier. Ne-am căsătorit pentru că… Nu prea aveam acte atunci. Ne-am căsătorit din dragoste. Eram tineri, ne plăceam unul pe altul. Mi-am făcut acte și am început să lucrez pe ambulanță, doi ani de zile. Eram șofer.

Am făcut un stagiu de o săptămână de cursuri de prim-ajutor și am început să muncesc. Eu eram divorțat deja când am cunoscut-o pe Monica. Lucram deja la cantină. Nu mai eram în spate, eram deja responsabil pe sală”, a povestit Nicolai Tand, în podcastul lui Mihai Morar, Fain și Simplu.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton