Nico și soțul ei și-au reînnoit jurămintele după 25 de ani de mariaj. Imagini emoționante de la eveniment

.

Nico și soțul ei, compozitorul Laurențiu Matei, și-au reînnoit jurămintele după 25 de ani de căsătorie. Cei doi au fost întotdeauna pe aceeași lungime de undă, au aceeași pasiune pentru muzică și au reușit să construiască o familie frumoasă în timp.

Ba mai mult, Laurențiu Matei a fost întotdeauna un adevărat tată pentru fiica vedetei din primul mariaj. Nico a ținut să îi mulțumească jumătății sale pentru dragostea și grija cu care înconjoară familia.

Nico spune despre soțul ei, Laurențiu Matei, că îi e cel mai bun prieten

“Te simți norocos când îți petreci fiecare zi alături de cel mai bun prieten și te simți împlinit când cel mai bun prieten îți este și soț.

Astăzi se împlinesc 25 de ani de când ne-am promis că ne vom iubi și ne vom respecta unul pe celălalt și iată-ne acum, din nou în fața Divinității, pentru a reînnoi promisiunile noastre. Îți mulțumesc, Laurențiu, pentru toată dragostea și grija pe care ne-o porți! La mulți ani nouă, dragul meu!”, a fost mesajul postat de Nico, pe rețelele de socializare.

Nico: “Noi ne-am cunoscut când aveam 16 ani, dar între timp eu m-am căsătorit cu altcineva”

Solista și-a cunoscut soțul când era doar o adolescentă, dar viața i-a despărțit. “Noi ne-am cunoscut când aveam 16 ani, dar între timp eu m-am căsătorit cu altcineva, am facut copilulul și… am divorțat. Nu îmi prea place sa vorbesc despre asta. E o poveste din trecut, încheiată de mult”, spunea Nico, pentru revista Tango.

Apoi, soartea le-a mai dat o șansă. Și-au împărtășit trăirile și au pornit pe acest drum, iar Laurențiu Matei s-a dovedit a fi tatăl ideal și pentru fetița vedetei din primul mariaj.

“Eu și Laurențiu cântam împreună, iar, după ce am rămas singură a început povestea asta între noi. Nici nu știu cum s-a legat totul, azi o discuție, mâine alta. Chiar nu l-a deranjat că aveam un copil, așa ca am început să îi spun despre familia mea, despre situația mea și în scurt timp ne-am mutat împreună. Ne-am căsătorit când fetița mea avea 5 ani. Oricum, fetița mea cred că îl iubește mai mult pe Laurențiu decât pe tatăl ei”, preciza Nico.

Alexandra Matei are, astăzi, 30 de ani, iar în acest an a devenit mamă la rândul ei.

Citeşte și: Alain Delon și Romy Schneider, o iubire mistuitoare. Actorul nu se desparte nici astăzi de poza actriței

Citeşte și: Delia Matache, vedetă în presa din Nepal. Cum o descriu jurnaliștii pe artistă

„Îmi făceam tot felul de gânduri, pe urmă mi-am dat seama că este genul de om care nu vine cu cadouri”

Nico recunoștea că la începutul carierei a fost protgonista unor episoade de gelozie, dar cu timpul a început să se tempereze.

„La mine a încetat gelozia când am devenit cunoscută, în 2003. Îmi făceam tot felul de gânduri, pe urmă mi-am dat seama că este genul de om care nu vine cu cadouri. Îmi dă bani să mă duc să îmi iau ce îmi place. Dar a fost o perioadă frumoasă și spun că poate trăiam mai intens”, a spus Nico, pe numele ei real Nicoleta Matei, la o emisiune TV.

Citeşte și: Andreea Mantea dezvăluie cum își ține boala autoimună sub control: „Îmi doresc și știu că o să dispară” / Video exclusiv

Citeşte și: Anca Serea și Adrian Sînă sărbătoresc 8 ani de căsnicie. Ce mesaje și-au transmis și cum arătau în ziua nunții

„El m-a înțeles mai bine decât l-am înțeles eu. E mai liniștit, mai calm”

Solista spune despre partenerul ei de viață că are multe calități și că a reușit de multe ori să liniștească lucrurile dintre ei.

“A fost genul de om care a încercat să mă liniștească. El m-a înțeles mai bine decât l-am înțeles eu. E mai liniștit, mai calm, mai ponderat, are toate calitățile. Într-o săptămână ne certam de 5-6 ori și trebuia să ne vedem, să ne împăcăm. A înghițit foarte multe. Nu l-am văzut niciodată gelos. Nu e genul, e foarte liniștit și la locul lui. Dar și când îi sare acul, imediat stăm drepți”, a mai explicat Nico.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton