Jucătorul de tenis Nick Kyrgios este acuzat că și-ar fi agresat fosta iubită

.

Scandal la Wimbledon! Jucătorul de tenis Nick Kyrgios (27 ani) a fost acuzat de agresiune! Fosta lui iubită, Chiara Passari, spune că sportivul ar fi bruscat-o și ar fi agresat-o. Dacă acuzațiile se vor dovedi a fi adevărate, el riscă până la doi ani de închisoare.

Conform publicației britanice The Sun, Nick Kyrgios urmează să apară în fața magistraților pe 2 august, pentru a explica ceea ce s-a întâmplat între el și fosta iubită în luna decembrie a anului trecut.

Avocatul jucătorului de tenis, Barrister Jason Moffett, a confirmat că sportivul știe care sunt acuzațiile, dar nu a oferit mai multe detalii despre acest caz.

Conform digisport.ro, Chiara Passari ar fi făcut mai multe dezvăluiri tulburătoare din relația lor, în ultima perioadă. Tânăra susține, printre altele, că jucătorul de tenis ar fi abandonat-o într-o noapte pe stradă, în New York, fără portofel și telefon. „Mi-a spus că e vina mea și să nu fac pe victima. Apoi s-a lăudat prietenilor că s-a culcat cu o stripteuză, la doar 3 zile după ce ne-am despărțit. M-a sunat într-o zi și mi-a spus că nu ar trebui să fac lucruri stupide, cum ar fi să mă sinucid. A trebuit să tac din gură și să-l las în pace”, a spus Chiara Passari, conform sursei citate.

Citește și – Delia, despre avalanșa din Alpii italieni: „Eram pe un traseu destul de aproape de locul tragediei”

Citește și – Uma Thurman, înșelată de Ethan Hawke. Actorul s-a recăsătorit cu amanta, fosta bonă a copiilor lui cu Uma

Citește și – Cum a gestionat Sore despărțirea de tatăl fiicei sale, Mircea Julean

Citește și – Vlăduța Lupău, nașă pentru fratele ei, în ultimul trimestru de sarcină. „Arăți magnific!!”

Australianul Nick Kyrgios este celebru pentru scandalurile sale amoroase din ultimii ani. În octombrie 2020, în timpul relației cu Chiara Passari, o poză cu el, dormind alături de o tânără dezbrăcată, s-a viralizat pe rețelele de socializare. Iubita lui a pus poza pe internet și a scris doar „Acea fată dezbrăcată din pat nu sunt eu, apropo”.

Foto – HEPTA

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton