Nepotul lui Robert De Niro a sfârșit la fel ca Prince. Ce i-a adus moartea lui Leandro

.

În urmă cu câteva zile, Drena De Niro, fiica adoptivă a actorului Robert De Niro, a anunțat moartea fiului ei, Leandro.

Leandro De Niro Rodriquez era fiul Drenei și al artistului Carlos Rodriguez. Nepotul lui De Niro avea 19 ani, iar acum mama lui a dezvăluit cauza decesului. Drena De Niro spune că fiul ei a consumat fentanil.

Deși informația nu a fost deocamdată confirmată în mod oficial în urma raportului toxicologic, Drena a postat pe Instagram un mesaj în care spune că fiul ei a primit pastile cu fentamil.

“Cineva i-a vândut pastile cu fentamil. Știau ce sunt, dar tot i le-a vândut. Așa că le spun tuturor celor care vând aceste porcării… fiul meu s-a dus pentru totdeauna!” – a transmis Drena, potrivit Mirror.

„Chiar și un microgram poate ucide pe cineva”

Fentanilul este un analgezic sintetic utilizat ca anestezic general, dar și în tratamentul durerilor cronice și severe. Este eliberat doar pe bază de rețetă specială pentru substanțe narcotice. Adesea, este folosit ilicit în asociere cu cocaină sau heroină. Se spune despre fentamil că este de 100 de ori mai puternic decât morfina și de 50 de ori ca heroina, iar un singur microgram poate fi mortal.

„Este atât de puternic, este mortal. Chiar și un microgram poate ucide pe cineva”, a declarat purtătorul de cuvânt al agenției antidrog din SUA (Drug Enforcement Agency), Rusty Payne, citat de The Guardian.

Citeşte şi: O femeie a intrat peste Robert De Niro în apartament ca să-i fure cadourile de sub brad! Reacția actorului

Citeşte şi: Robert de Niro, dat în judecată pentru 12 milioane de dolari

Citeşte şi: Ce cuplu ciudat! Uite cum arată soţia lui Robert De Niro

Citeşte şi: Robert de Niro a devenit din nou tată la 79 de ani. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai actorului

„Dealerii stradali nu știu ce vând, utilizatorii nu știu ce își injectează”

În ultimii ani, medicamentul a fost fabricat ilegal în laboratoare din Mexic și China. Este adesea folosit în locul heroinei, fără știrea cumpărătorilor, ceea ce duce la consecințe letale.

„Este atât de periculos pentru că vizual nu există nicio diferență între o probă de heroină sau o probă de fentanil. Așa că dealerii stradali nu știu ce vând, utilizatorii nu știu cu adevărat ce își injectează, nici măcar ofițerii noștri sub acoperire de narcotice nu știu ce cumpără. Acești indivizi care au dependențe se joacă literalmente cu un pistol încărcat de fiecare dată când pun acul în braț” – a spus Tim Pifer, director de laborator al agenției antidrog din SUA, pentru News Sky.

Fentanilul ilicit poate fi luat și sub formă de spray-uri nazale și pastile adesea concepute pentru a arăta ca alte medicamente farmaceutice, cum ar fi Xanax și OxyContin.

„Unii abuzează de fentanil știind ce este, unii abuzează de heroină cu fentanil, unii iau pastile false OxyContin”, a mai spus Payne.

Fentamilul este substanța care i-a adus moartea și celebrului cântăreț Prince. Acesta a decedat pe 21 aprilie 2016, după ce a consumat tablete cu fentamil.

„Mi-aș fi dorit ca iubirea să te fi salvat!”

Drena De Niro a anunțat moartea fiului ei pe 3 iulie, printr-un mesaj dureros postat în mediul online:

“Îngerul meu frumos și dulce… Te-am iubit mai mult decât pot spune în cuvinte, din momentul în care te-am simțit în pântec. Ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea. Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Îmi doresc să fi fost cu tine.

Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt devenind mama ta. Ai fost atât de mult iubit și apreciat. Și mi-aș fi dorit ca numai iubirea să te fi salvat 😞 Îmi pare atât de rău, copilul meu, îmi pare atât de rău.”

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton