Nelu Vlad, transportat de urgență la spital! Liderul trupei Azur are un hematom inoperabil la creier: „Mi-am pierdut și vederea”

.

Nelu Vlad și-a pierdut echilibrul în timpul unui spectacol la Satu Mare și a acuzat o stare de rău, dar a decis să urce, totuși, pe scenă. Liderul formației Azur a plecat apoi la Cluj, dar a întâmpinat aceeași problemă. Ba mai mult, și-a pierdut și vederea. Atunci, colegii lui au chemat salvarea.

Diagnosticul primit este răvășitor. Medicii au descoperit că Nelu Vlad are un hematom pe creier și l-au internat de urgență. Artistul urmează să rămână în spital până pe 10 februarie.

Nelu Vlad: „Mi s-a făcut rău la un concert”

„Îngrijorător a fost la început pentru că mi s-a făcut rău la un concert, la Satu Mare, mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu”, a mărturisit artistul pentru Star Popular.

Diagnosticul primit de Nelu Vlad

Ajuns la spital, veștile primite de solistul de 73 de ani nu au fost tocmai bune. Nelu Vlad are un hematom pe creier care nu poate fi operat, iar asta datorită locului în care este situat.

„Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un heamtom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, Dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și mi-a promis că în zece zile rezolvă problema”, a mai spus Nelu Vlad.

Citeşte și: Cătălin Botezatu, reacție nervoasă în culisele unui eveniment: „Prostia, amatorismul și oamenii care mă copiază!” / Exclusiv

Citeşte și: Fosta soție a lui Cove, Maria Movileanu, s-a mutat cu fiul lor în Spania. Ce relație are actorul cu Bogdan: „E greu”

Citeşte și: Cum își cresc Bogdan Ciudoiu și soția sa, Alecsandra, fiica: „Natalia conștientizează că are norocul să facă parte dintr-o familie tânără” / Exclusiv

Citeşte și: Jean-Paul Belmondo și Ursula Andress, o iubire tulbure. Actorii și-au părăsit partenerii de viață ca să fie împreună

„A rămas doar hematomul care trebuie luat în considerare”

Solistul o să stea internat până pe 10 februarie. Nelu Vlad nu își explică cum a ajuns în această situație, cu atât mai mult cu cât nu trecuse decât o săptămână de când își făcuse toate analizele, inclusiv un CT la cap, și nu avea nimic.

„Cred că până pe 10 februarie o să mă țină. Azi am făcut un C.T. și arată că sângele care era împrăștiat s-a resorbit și a rămas doar hematomul care trebuie luat în considerare, spre final o să fac un RMN și atunci o să aflu și de unde a provenit toată treaba asta.

Analizele erau foarte bune, o săptămână aveam de când le făcusem la spitalul Parhon, unde mă internez în fiecare an să-mi fac toate analizele de la A la Z. Inclusiv CT la cap am făcut, dar nu mi-a ieșit nimic”, a precizat el.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton