Natalie Portman, strălucitoare la 43 de ani. Cum reușește actrița să se mențină în formă: „Am o dietă foarte curată”

.

Natalie Portman împlinește astăzi, 9 iunie, 43 de ani și arată la fel de bine ca o adolescentă. Cu un ten mereu hidratat și senin și cu un trup de invidiat, îndrăgita actriță a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare.

Natalie Portman, secretele frumuseții la 43 de ani

Natalie Portman este una dintre cele mai recunoscute fețe de la Hollywood, iar această actriță câștigătoare a Oscarului, educată la Harvard, este cunoscută în special pentru glamourul ei discret și stilul ei atât de clasic. Mamă a doi copii, Natalie a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare pentru a arăta și a se simți mereu bine.

„Look-ul meu este unul destul de natural. Nu prea port make-up. Uneori am un corector și un luciu pe timpul zilei, dar dacă mă simt plină de farmec, niște rimel și un ruj roșu”, a dezvăluit actrița care spune că preferă un aspect cât mai natural.

Natalie Portman a mărturisit că nu obișnuiește să meargă la sală, dar merge foarte mult zilnic.

„Cineva mi-a spus „Dacă nu poți ajunge la sală, asigură-te că mergi 40 de minute pe zi” și asta a fost util pentru că locuiesc într-o zonă în care mersul pe jos este o parte cheie a vieții. Așa că pentru mine, este mai ușor să merg pe jos decât să merg la sală să fac un antrenament adevărat”, a afirmat ea pentru Marie Claire.

Citește și: Natalie Portman și soțul ei, Benjamin Millepied, s-au separat din cauza infidelității lui

Citește și: Natalie Portman crede că a fost „sexualizată în copilărie”

Îndrăgita actriță este de părere ză „frumusețea începe din interior”.

Pentru buze catifelate, actriţa foloseşte un balsam pe bază de ceară de albine şi propolis, un produs natural accesibil. Pentru a avea părul strălucitor, ea folosește măști profesionale, dar și măști bio făcute în casă din lapte de migdale, ou şi banană și nu își usucă niciodată părul cu ajutorul unui fheon.

Seara, înainte de culcare, actrița se demachiază după care folosește o cremă organică pentru hidratare.

Actrița a adoptat un stil de viață raw-vegan

Natalie Portman este de părere că dieta joacă un rol important în rutina de înfrumusețare. Aceasta a mărturisit că se simte mult mai bine de când este vegană, precizând că, după ce a eliminat ouăle și lactatele din dieta ei, nu s-a mai confruntat cu acneea.

Anul 2009 a fost unul important pentru îndrăgita actriță pentru că atunci a decis să renunțe și la alimentele gătite, procesate mecanic. Natalie Portman a devenit adepta curentului raw-vegan. Astfel, actrița are un regim bazat pe fructe și legume proaspete, precum și pe alte alimente cum este brânza cremă de nuci caju, sushi cu țelină, migdale și morcov sau supă-cremă de linte și pastă de măsline sau susan.

Citește și: Fotografie inedită cu Kate Middleton şi Prinţul William, înainte de diagnosticul de cancer. Cât de fericit era cuplul regal: „Amabili şi prietenoşi”

Citește și: Shiloh, fiica lui Brad Pitt, vrea să scape oficial de numele tatălui său. Tânăra a depus actele în instanță

„Sunt vegan, așa că, în general, am o dietă foarte curată; De obicei, am pâine prăjită cu fulgi de ovăz sau cu avocado dimineața. Iau și vitamine, vitamina D. Fac injecții cu vitamina B12 o dată pe lună pentru că este singurul lucru pe care nu îl primești dintr-o dietă vegană”, spunea ea pentru  Harper’s Bazaar în urmă cu câțiva ani.

O dată pe săptămână, actrița se răsfață cu o bere sau un pahar de vin, seara.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Natalie Portman

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton