Nasrin Ameri, vacanţă surpriză alături de soţul ei, la aniversarea a 10 ani de relaţie: „Urmează să facem multe lucruri în premieră”/ Exclusiv

.

Invitată la un eveniment dedicat produselor de beauty, Nasrin Ameri ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că se pregăteşte pentru o vacanță surpriză de neuitat alături de soțul ei, cu ocazia aniversării a 10 ani de relație. Totodată, vedeta de televiziune ne-a vorbit şi despre cum se desfăşoară viaţa ei de proaspătă mămică.

Nasrin Ameri, vacanţă surpriză alături de soţul ei, la aniversarea a 10 ani de relaţie

Nasrin Ameri este o vedetă de televiziune cunoscută în România datorită aparițiilor sale în diverse emisiuni și programe TV, câștigând inimile telespectatorilor prin personalitatea sa vibrantă și autentică.

Prezentatoarea TV este apreciată nu doar pentru cariera sa profesională, ci și pentru felul în care reușește să îmbine viața personală cu cea publică, oferindu-le fanilor o privire în momentele ei de zi cu zi. Astfel că, în cadrul interviului exclusiv pentru Unica.ro, aceasta a dezvăluit că, de când a devenit mămică, se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei. Mai mult decât atât, bruneta a mărturisit că deja a avut loc prima vacanţă în trei.

„Este absolut minunat, este superb. A făcut un an și toată lumea spune același lucru. Când a trecut timpul? Uite că a trecut un anișor și ne bucurăm în fiecare zi de el. Suntem pe punctul de a face primii pași și nu pot decât să fiu recunoscătoare de Dumnezeu pentru că ne merge de minune. Și da, e timp pentru orice și pentru tot ce ne dorim noi. Am fost și într-o vacanță, am bifat și asta și urmează să facem multe alte lucruri, în premieră, cu cel mic”, a spus Nasrin Ameri, în exclusivitate pentru unica.ro.

Care sunt destinaţiile de vacanţă unde îşi doreşte să ajungă Nasrin Ameri alături de soţ şi de fiu

Nasrin Ameri și-a exprimat dorința de a călători în diverse destinații de vacanță alături de soțul și fiul ei, având planuri speciale pentru a marca aniversarea de 10 ani de relație. Una dintre aceste destinații rămâne o surpriză, pe care Nasrin dorește să o planifice pentru a celebra acest moment important din viața lor.

Citeşte şi: Nasrin Ameri a născut. Prima imagine publicată de proaspăta mămică

Citeşte şi: Nasrin Ameri și-a botezat fiul. Nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea au atras toate privirile la eveniment / Video

În plus față de această vacanță surpriză, Nasrin a menționat și alte locuri pe care ar dori să le viziteze împreună cu familia. Ea își dorește în mod deosebit să ajungă în Maroc și Egipt, locuri care o atrag și pe care nu a avut încă ocazia să le exploreze. Aceste destinații sunt pe lista sa de dorințe, pentru a se bucura de noi aventuri şi momente de relaxare alături de familia ei.

„Una e surpriză, pentru că mi-aș dori eu așa să plecăm undeva, pentru că anul acesta împlinesc cu soțul meu 10 ani de relație. Nu știu, ar fi foarte, foarte multe, dar îmi doresc în principiu să ajung și cu cel mic în alte vacanțe, unde să ne putem permite câteva zile de odihnă. Și o vacanță cu soțul în afară de asta, o surpriză. Nu știu dacă o fac eu sau el mi-o face mie, încă nu am stabilit… Nu știu, sunt multe. Îmi doresc foarte mult Maroc și Egipt. Că n-am reușit să ajung”, ne-a mai spus Nasrin Ameri.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton