Naomi Watts s-a măritat cu Billy Crudup într-o rochie creată de Oscar de la Renta. Cu cât poate fi achiziționată

.

Naomi Watts s-a căsătorit în secret. Actrița din producția „Watcher”, în vârstă de 54 de ani, s-a măritat cu Billy Crudup , în vârstă de 54 de ani, zilele trecute, la New York, în cadrul unei ceremonii cu ștaif.

Dacă mirele a purtat un costum albastru simplu și o cămașă albă, fără cravată, mireasa a optat pentru o rochie din dantelă Oscar de la Renta.

Rochia de designer a lui Watts este încă disponibilă pentru cumpărare pentru 4.990 de dolari. Cei care doresc, însă, să recreeze aspectul vedetei din „King Kong” pentru ceva mai puțini bani, pot alege o rochie similară cu cea făcută de Renta, cu decolteu pătrat și același tip de dantelă, de la The Outnet, pentru 1.121 de dolari.

Citeşte și: Actrița Naomi Watts s-a aruncat în zăpadă în costum de baie

Citeşte și: Grace Kelly și Prințul Rainier de Monaco, secretele unei nunți de basm. Ceremonia nu poate fi uitată nici după șapte decenii

Naomi Watts a avut accesorii de mii de euro

Watts și-a accesorizat ținuta cu ochelari de soare albi Zimmerman, care costă 240 de dolari, pantofi aurii cu toc de la Gianvito Rossi , care au un preț de achiziție de 895 de dolari și un choker de la Anita Ko, de 25.750 de dolari, cu pietre.

Vedeta a postat imagini în care apare alături de noul ei soț și pe rețelele de socializare.
Gwyneth Paltrow, Olivia Wilde și Lisa Rinna i-au felicitat în comentarii.

Citeşte și: Gina Pistol și Smiley, primele mesaje în online după nuntă: „Noua familie Maria intră într-o pauză vocală”

Citeşte și: Kate Middleton, în două rochii spectaculoase la nunta Prințului Hussein al Iordaniei / Foto

Citeşte și: Bella Santiago, primele declarații după nuntă: „Totul a fost special”. Elementul surpriză al evenimentului / Exclusiv

Naomi Watts și Billy și-au recunoscut relația în urmă cu șase ani

Deși și-au păstrat relația departe de lumina reflectoarelor, Naomi și Billy au confirmat că se întâlnesc în 2017, după ce Page Six a scris că au fost văzuți ținându-se de mână în timp ce filmau drama Netflix „Gypsy”.

Cu toate astea, cei doi nu și-au făcut debutul pe covorul roșu până în 2022.
În aprilie, Watts a evitat întrebările despre inelul mare cu diamant pe care îl purta.

Momentul care i-a schimbat viața

Naomi Watts și-a amintit de groaza pe care a simțit-o după ce a descoperit că se află în premenoapauză exact când plănuia să-și întemeieze o familie.

Actrița, acum în vârstă de 54 de ani, s-a căsătorit cu Liev Schreiber în 2005 și, curând, au început să încerce să aibă un copil. Cu toate astea, când medicul i-a spus că a intrat în premenopauză, vedeta a fost îngrozită. 

Watts, care avea la 30 de ani la acea vreme, a putut, totuși, să aibă doi băieți , dar nu poate uita nici acum „panica” pe care a trăit-o doar când a auzit cuvântul „menopauză”.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton